ТРАМП СПРЕМА ЗЕМЉОТРЕС у самом срце АМЕРИЧКЕ ИМПЕРИЈЕ…

TRAMP SPREMA ZEMLJOTRES u samom srce AMERIČKE IMPERIJE…

11 novembra 2020

Oluja oko izbora predsednika SAD tek počinje…

Piše: Danilo Tvrdišić, publicista

Ko je poslednjih dva-tri dana pažljivo pratio najveće američke medije (posebno Si En En), mogao je jasno da uoči kako globalisti polako, ali sigurno iz stanja euforije (zbog samoproglašene Bajdenove pobede) prelaze u stanje panike.I to nije slučajno.

Sada, osam dana posle izbora, sa velikom sigurnošću se može reći, da Tramp kreće u veliku kontraofazivu. Tramp sprema zemljotres u samom srcu Imperije kakav Amerika do sada nije videla.

Naime, koliko god mediji spinovali činjenice,Tramp ponovo pokazuje koliko je ozbiljan igrač. On nije naseo na medijsku navlakušu da se pre vremena istrči sa dokazima (koje kako vreme prolazi sve je jasnije da ima kao kečeve koje čuva u rukavu). Naime, pri kraju je proces sistematizacije mnogobrojnih dokaza o najvećoj pljački veka, tj. o krađi više od 30 miliona glasova!

U toku su pripreme da se sve to obelodani kada se proceni da je to najpovoljniji trenutak.

Ono što je takođe jasno je da Trampovi ljudi imaju većinu u vrhovnom sudu i za sada pokazuju potpunu lojalnost. Ako to tako ostane, to će značiti da svaki dan koji prođe bez zvaničnog proglašenja Bajdena za predsednika, je dan koji eksponencijalno jača Trampovu, a slabi poziciju sataniste i pedofila Bajdena.

Da se iza brda zaista nešto ozbiljno valja i da nije u pitanju Trampov blef, govori i podatak da dani prolaze, a da ni u naznakama nema da bi se uskoro desiti zvanično proglašenje Bajdena za predsednika. Da ne govorim da najveće svetske sile poput Rusije, Kine, Brazila i Turske mudro ćute po pitanju proglašenja.

Jedino „proglašenje“ koje se do sada desilo je ono koje se zbilo u strogo kontrolisanim medijima i ono koje je došlo iz Bajdenovog štaba.

Tramp je znao šta mu se sprema i nije sedeo skrštenih ruku.

Biće vrlo zanimljivo narednih dana pratiti ovaj američki izborni rijaliti sa nikad većim ulogom njegovih učesnika u istoriji.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. sasulja says:

    Tramp je jedini covek,koji moze spasiti Svet od "great reset".

  2. M says:

    U pravu si vjerovatno!Ali,čak i ako uđe u drugi posljednji mandat(a navijam i nadam se da hoće),to će biti do 2025.g.,a ne vjerujem da će do tada uspijeti satanistina zdrobiti glavu!?!Nego će oni tada ustati još žešće,i vjerovatno osvojiti vlast,a onda će početi belaj i izvan USA!I prije,ako Tramp padne,bojim se!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *