ТРАМП СВЕ ЗАКУВАО: Бајден ће морати да докаже све! ДЕМОКРАТА У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ

TRAMP SVE ZAKUVAO: Bajden će morati da dokaže sve! DEMOKRATA U VELIKOM PROBLEMU

27 novembra 2020

AMERIČKI predsednik Donald Tramp objavio je na društvenoj mreži Tviter da postoji samo jedan način da Džo Bajden postane predsednik.

– Bajden može ući u Belu kuću kao predsednik samo ako može da dokaže da njegovih smešnih „80.000.000 glasova“ nije nezakonito dobijeno. Kada vidite šta se dogodilo u Detroitu, Atlanti, Filadelfiji i Milvokiju, masovna prevara, on ima veliki nerešiv problem – napisao je Tramp.Tramp je nešto ranije izjavio da će napustiti Belu kuću ako Elektorski koledž potvrdi pobedu demokratskog kandidata Džoa Bajdena na predsedničkim izborima. Istakao je da to ne znači da prihvata poraz.

Tramp je rekao da će biti velika greška ukoliko Elektorski koledž to učini, ali da će prihvatiti njihovu odluku.

Upitan da li će napustiti predsedničku rezidenciju na dan inauguracije, 20. januara 2021, ako Bajdenova pobeda bude potvrđena, Tramp je odgovorio:

– Naravno da hoću i vi to znate. Ali, mislim da će se mnogo toga još dogoditi pre 20. januara. Mnogo stvari. Ogromna prevara je otkrivena.

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

  1. Kosmos says:

    Kakvi su ovo manipulatori bre, pa ko ih dosad nije provalio - ej bre...

  2. Miki says:

    Tramp je porodičan čovek i bila bi velika šteta za ceo svet da ode takav politićar na prevaru demokratskih parazita. Njemu i nama mogu sada a i za budućnost da pomognu i beogradski programeri iz Dominiona,i to kao krunski svedoci o nameštenju izboria u Americi.Tim potezom bi se skinula ljaga sa Srbije a svedočenje navedenih bi ih diglo na svest prava istine i poštenja u trenutnoj fazi te nebi imali ni trunke odgovornosti za takav čin koji je od njih izmamljen.

  3. Dragiša says:

    Strašno šta se desilo! Čak ni kod nas u Srbiji nikada nije bilo tako mnogo demokratskih preispitivanja validnosti nakon održanih izbora. Kod nas redovno potkradaju sve što se može ukrasti pa onda još dođu da ti uvrću uši. Takmiče se koji će gori šljam da dođe da vlada, tako je skoro svuda u svetu osim u Rusiji i Belo Rusiji, Ugandi, Ruandi, Zimbabveu i Papui na Novoj Gvineji. Demokratija je zaista postojala samo jedno kraće vreme u onoj staroj Grčkoj i to samo u onom periodu kada su filozofirali do besvesti sa parolom: "Vino, žene i pesma." E i tata bi sine, ali sada postoje samo politički kojoti, ili kako rekoše Bitlsi "Političke svinje" u pesmi Helter Skelter.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *