ТРАМП УДАРИО ПО ЛГБТ ПОПУЛАЦИЈИ – Урадио нешто што нико други није смео

TRAMP UDARIO PO LGBT POPULACIJI – Uradio nešto što niko drugi nije smeo

29 januara 2017

carlo-allegri-donald-trump-lgbt-flag-2016-presidential-election

Prema dosadašnjem radu Tramp ostavlja utisak kao da shvata duhovnu bolest Antihristove vladavine u promociji greha koja bukvalno ubija kako Ameriku tako i svet, pa sve ovo što se događa s Trampom mnogi Hrišćani nazivaju čudom i poslednjom šansom darovanom od Boga narodu za obraćenje!

– Gej brak je zlo! Amerika pripada Bogu! – citat je koji se pripisuje novoizabranom predsedniku Donaldu Trampu. I iako ne možemo naći pravi izvor tog citata jedna od njegovih prvih odluka odmah nakon inauguracije pokazuje da Donald Trump najavljuje otvoreni rat s ideologijom i zajednicom ‘seksualaca’ koja je za vreme Baraka Obame imala čak i počasno mesto na veb stranicama Bele kuće.

Odmah nakon inauguracije Donald Tramp je LGBT zajednici ukinuo stranicu sa stranica Bele kuće, te je u Americi izazvao pravu revoluciju. Ko se usuđuje da se njima suprotstavi? Biblija. Naime, Donald Tramp u nekoliko je navrata na Tviteru spominjao kako, što se tiče homoseksualnosti, on prema ovom skupu ljudi (koji se voli isticati svojom seksualnošću) ima stav onakav kakav ima Biblija. Oproštaj i prihvatanje da, ali agresivno nametanje svog seksualnog izbora svima, apsolutno ne!

Na samoj inauguraciji kroz 12 epizoda molitve Bogu Biblije, što je najviše u istoriji inauguracija, Tramp je pokazao da želi da Amerikom vlada Bog i to ne univerzalni Bog već Isus Hristos, koji je spomenut u više navrata (što je zaista retkost s obzirom na to da svi pričaju o nekom univerzalnom Bogu)! A on prihvata homoseksualce kao ljude kojima je potrebno pokajanje i oproštaj, kao uostalom i svim drugim ljudima sveta!

No, promovisati homoseksualnost kao nešto dobro jednako kao i promovisanje abortusa kao dobrog Tramp će pokušati da spreči i to je pokazao odmah nakon inauguracije brisanjem njihovih promo materijala sa službenih stranica američke Vlade, ali i najavom ukidanja donacija organizacijama koje promovišu abortuse.

LGBT zajednica je zbog njegovih stavova izrazila svoju zabrinutost prema Trampovoj administraciji jer su smatrali da su pod predsednikom Obamom postigli napredak po pitanju jednakosti. I jesu.

Postigli su to da je po prvi put SAD osvanuo na popisu progonitelja Hrišćana s obzirom na konstantna prisiljavanja Hrišćana da promene svoje stavove po pitanju homoseksualnosti. Naime, za vreme predsednika Obame na hiljade Hrišćana je završilo na sudu jer su se usudili da se pozovu na priziv savesti po pitanju gej brakova i većina tih sudova išla je u korist homo lobija koji ima zaštitu najmoćnijih organizacija sveta.

Tramp se od početka svoje kampanje protivio gej brakovima, a njegov prvi operativac i potpredsednik Pens, je bio još snažniji u tim stavovima, pa će biti zanimljivo gledati kako i u kojem smeru će se kretati po pitanju homoseksualnosti Tramp .

Jer je gej zajednica u Americi posebno moćna, kao uostalom i industrija smrti kojoj se Tramp takođe hrabro odmah po dolasku usprotivio. Prema dosadašnjem radu Tramp ostavlja utisak kao da shvata duhovnu bolest Antihristove vladavine u promociji greha koja bukvalno ubija kako Ameriku tako i svet, pa sve ovo što se događa s Trampom mnogi Hrišćani nazivaju čudom i poslednjom šansom darovanom od Boga narodu za obraćenje!

Po plodovima ćete ih prepoznati – kaže Isus!

(dnevno.hr)

KOMENTARI7 komentara

 1. Lajla says:

  Ako je tako,spasit ce nas onih proslih parada "ponosa",koje su kostale Srbiju para i para,a deca nam gladna.Super kao da se dogovarao sa Vatikanom.

 2. Istina says:

  Potpuno ispravan stav. Ne osudivati ih ali ne dozvoliti toliku promociju. Svaka cast!

 3. Beli Orao says:

  To junače tjeraj ta g**** u četiri zida da nam djecu ne pederišu pa nek se u svom ćumezu sidišu do smrti!!!

 4. Pitagora says:

  Svaka mu čast. On ima moć da im se suprotstavi i sudeći po ovome, to će i uraditi.

 5. Emma says:

  Drago mi je cuti da se je pojavio u svetu takav lider, koji ce otvoreno da kritikuje sve ono sto nije opravdano od strane Boga u Isusu Hristu,koji je pre 2000 godina dosao u telu da pripremi ljude za povratak svome Ocu. Dugo se nije govorilo u svetu politike o Isusu,tako da je izgledalo da nikoga vise nije briga ko je On i zbog cega bi neko ponovo vaskrsavao lik Isusa,koji je za mnoge ljude vec postao mit.Cak neki kazu,da nije ni postojao,neznajuci da je On oduvek bio i bice ziv i da ce se vratiti da sudi Njegovoj bludnoj deci,koju je dozivao svo vreme,ali su njihova cula otupila i njihovo srce ohladilo. "Ljubav se ohladila i bezakonje se razmahalo"...pa neka svi razmisle gde ce provesti vecnost.A kada duh napusti telo,budjenje u onostranom nece biti bas toplo,vec veoma hladno i bolno. Toplo preporucujem svima da se obrate Isusu dok su jos u telu. Mozete slediti prekrasna predavanja o Isusu, na Hrvatskom jeziku i ja bih zelela da shvatite koji je blagoslov imati za Oca Stvoritelja neba i zemlje, koji je Isus Hristos,sada nama vidljiv, jer Boga niko i nikada nije video,nego ga je Isus objavio u telu. Prekrasan Bozji sluga koji se zove Lorens Novosel je jedan od najboljih ucitelja kojeg je svet cuo u 21 veku.Ovo mocno znanje ne smete propustiti,jer cete se ispuniti sa takvom Ljubavlju koje vise nema u svetu. Slusala sam mnoge dobre propovednike iz 20 i 21 veka, kao sto je Derek Princ i Kennet Hagin,ali Ovo znanje koje vam pretstavljam je do sada najmocnije i kao da je sam Bog poslao jos jednog Jovana Krstitelja da bi vam rekao da zivimo bas,ama bas u zadnjem vremenu pred dolazak Hrista,koji vam kaze da krenete Njegovim putem i ocistite se od svake oholosti,kao koren svakoga zla,zbog koje je Lucifer pao i sa njim trecina andjela je okrenula ledja svojemu Gospodaru koji ih je stvorio sa neizmernom ljubavlju i verujem da ih jos uvek voli i verujem da On u svojoj Ljubavi ima plan kako da vrati u svom narucju svako svoje izgubljeno dete,ali ce proci jos mnogo,mnogo vremena dok Mu se ona bica dobrovoljno ne vrate u Carstvo Vecnosti. https://www.youtube.com/watch?v=I9GwlzQIKKw

 6. vlada says:

  Kakav univerzalni bog,postoji samo jedan Bog,Isus Hristos koji vlada sa Ocem i Svetim duhom ali,to istovremeno znaci,prihvatiti pokajanje homica i oprostiti im a ne ubijati ih i tuci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *