ТРАМП УПОЗОРИО АМЕРИКАНЦЕ: Хилари Клинтон је полудела!

TRAMP UPOZORIO AMERIKANCE: Hilari Klinton je poludela!

20 oktobra 2019

DONALD Tramp je odreagovao na tvrdnju-optužbu Hilari Klinton da su neki učesnici nove američke predsedničke trke „Putinovi agenti“ ili, u najmanju ruku, „miljenici Rusije“.

Na svom tviter-nalogu je tim povodom napisao:

„Hilari je kongresmenku Tulsi Gabard (predstavnica Havaja) nazvala favoritkinjom Rusije, a Džil Stajn, bivšu kandidatkinju (iz partije „zelenih“), ruskim agentom. Kako su svi imali priliku da čuju, i mene su nazivali velikim ljubiteljem Rusije. Zaista, meni se sviđaju Rusi, kao i svidrugi ljudi. A Hilari je sišla s uma!“Tramp, kao što se vidi, nije posebno ukazivao da je Gabard jedan od pretendenata na nominaciju Demokratske partije za predsednika SAD. Valjda zato što to svi u SAD dobro znaju.

Klintonova je Trampa nazvala „maštom Vladimira Putina“.

Zbo čega je Klintonova udarila baš na Gabard i šta tu demokratkinju uopšte povezuje sa Rusijom? .

Daily Beast je objavio da njenu izbornu kampanju podržavaju „apologeti Putina“: da je njenom izbornom fondu profesor Njujorškog i Prinstonskog univerziteta Stiven Koen donirao nešto više od 1000 dolara, da je šef Centra građanskih inicijativa iz San Franciska Šeron Tenison uplatila „zakonski maksimum“, a glumica Sjuzan Sarandon 500 dolara…

Gabard je posebno na udaru zbog toga što se pre neku godinu srela sa sirijskim predsednikom Bašarom Asadom i što dosledno traži da se američke trupe povuku iz Iraka.

Ona je pre nekoliko dana u popularnoj političkoj šou-emisiji Džordža Stefanopulosa rekla da će – ako bude izabrana za šefa države – odmah obustaviti sve ratove u kojima SAD učestvuju i prekinuti novi hladni rat i trku u naoružanju koji počinju.

Gabard je major nacionalne garde SAD. Dva puta je sa službom bila u Iraku.

Sa pozicija tog dela svoje karijere je pozvala Trampa da ne preti oružjem Venecueli, a da se sa Rusijom, Kinom, Iranom i Severnom Korejom – dogovori…

Ona je 2016-te podržala predsedničku kandidaturu Bernija Sandersa.

Pored ostalog i zato je svi koji su na strani Klintonove nazivaju „demokratom-renegatom“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Kosovac says:

  Ova Hilari, kao neka seka Persa, ide okolo i izbezumljeno laje na Trampa. Dok je jurišala na Srbe bila je poluluda, ali mislim da je Tramp glavni krivac što joj je poludela i ona druga polovina.

  • teoretičar says:

   haha..zar tako o jednoj dami? Ja nikad ne bih rekao jednoj dami da je luda ali ne bih se složio ni da nije. Ipak, ne bih rekao. Ali ja nisam ni prezidente ni Kosovac. Sve što je dobro meni je strano. Zato čitam rodoljubive komentare i pozitivno se nadograđujem. Još se sa setom sećam kako sam i ja pisao srceparajuće rodoljubive komentare kada sam bio mali.

   • Kosovac says:

    @ teoretičar, …..'Ajde stavi prst na čelo pa obasni gde si to video damu? Ako si mislio na Hilari Klinton, podsećam te na njen srećan osmeh i zadovoljan komentar kada je saznala da je ubijen jedan čovek iz Libije, misliš, delovala je vrlo damski. Znaš da je veoma rizično da se žene tipa Hilari bave politikom, zato što one uvek zabrljaju kada treba pokazivati inteligenciju. A ako tim feministkinjama kažeš da su dame, onda je to velika uvreda za njih. ……….A ako si mislio na onu tvoju „souvenir de charme“, ona bi se takođe uvredila da je nazoveš damom.

   • teoretičar says:

    Zovem je šarmon suvenir a ne...To su reči iz jedne prekrasne pesme. A nazvao sam je i madam, mada su francuzi ukinuli tu reč. Ja sam zaosto sa tim stvarima u bespućima prošlosti i poštujem svaku ženu i kad rodi i kad ne rodi decu. To je samo stvar odnosa prema ženskom polu. A to što se neke ponašaju nedolično, je stvar politike ili prostitucije. Šta ja tu mogu? Ti imaš sva prava da me kritikuješ i teško da ću nekad odgovoriti žustro. Odvikavam se od toga vrlo lako. Izgleda da sam sa godinama prerastao neke reakcije i ne izgledaju mi više baš najnormalnije. Na primer one stvari "al si ti glupav" koje u suštini bivaju vrlo često kompletan komentar, samo me nasmeju. Mora da su mi neki nervirajući šrafići u mozgu zaribali pa nemam nikakvih reakcija. Eh, da je samo sa moždanim šrafićima...ali ne bih dalje. Opet sam se raznežio i ode u lične vode.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *