ТРАМП ВОЛИ СРБИЈУ: Срамота ме због бомбардовања и извињавам се Србији, она је наш савезник!

TRAMP VOLI SRBIJU: Sramota me zbog bombardovanja i izvinjavam se Srbiji, ona je naš saveznik!

23 decembra 2015

Trump 1441065519829Donald Tramp je kod Larija Kinga, a povodom godišnjice bombardovanja Srbije kritikovao Bila Klintona i zločinački napad na Srbe saveznike Amerike u oba rata.

– Klintonovi su napravili haos na Balkanu i na Kosovu. Pogledajte šta smo napravili Srbiji vazdušnim bombardovanjem sa sigurne visine. Ti isti Srbi su spasavali američke pilote u Drugom svetskom ratu.

Velika je greška što smo bombardovali narod koji je bio naš saveznik u oba svetska rata. Klintonovi smatraju to za uspeh, a mene je to sramota.

– Upućujem izvinjenje Srbima za sve greške američke politike, a pre svega Klitonovih. Nama u borbi protiv islamskog terorizma trebaju saveznici koji imaju ratno iskustvo borbe sa ovim zlom – a to su u Evropi Rusi i Srbi.

Ako ja budem na čelu Amerike biće promenjen spoljnopolitički kurs koji je do sada često bio pogrešan.”

KOMENTARI7 komentara

 1. Milutin says:

  Klintonovi su napravili haos na Balkanu i na Kosovu. Pogledajte šta smo napravili Srbiji vazdušnim bombardovanjem sa sigurne visine. Ti isti Srbi su spasavali američke pilote u Drugom svetskom ratu. ************ "The Racak Massacre": NATO Sponsored Media Scam by Markus Bickel http://www.globalresearch.ca/articles/BIK401A.html

 2. miroslav says:

  Decu ne oprastam.A Predsednik neces ti biti nego Jef Bus 3-ci.A i ko god da bude nema oprostaja,bar od moje porodice.

 3. KOSTA says:

  Procitajte izjavu SAD ambasadora u Srbiji "Ja neću da menjam Vladu u Srbiji. Kad pogledam sve pozitivno šta su uradile Dačićeva i Vučićeva Vlada i predsednik Nikolić, mi sve to podržavamo – kretanje ka EU, ekonomske reforme, dijalog sa Prištinom. Nema smisla, zašto bi mi sad obarali vladu. Možete da štampate šta god hoćete, ali to ne znači da je sve što pročitate u novinama tačno", rekao je Kirbi. Cemu izbori u Srbiji. Ambasador SAD postavlja i smenjuje vladu Srbije, a mi kao nesto glasamo ili ti biramo.

 4. Baja says:

  Kako ste ponosni kad vam jedan Amer mahne prstom vi odmah zaboravite bombardovanje i oci vam se zazelene $$$$$$

 5. frka says:

  Stvarno se ne razlikujete od americhkih medija koji vrse propagandu,,,vec sam vam napisao sto puta,,,link ,,ako zelite biti uvjerljivi,,,,sa lazima cete postici samo kontraefekat,,Ja ne znam ko uredjuje ovu stranicu ali da je toliko glup ne mogu shvatiti,,,ljudi ovo chitaju koji znaju svjetske jezike,,takvi ne vole chitati propagandu..zato imate tri cetiri komentatora,,Ponekad ste gori od B92..sramota..

 6. MERI says:

  OVU Izjavu - Izvinjenje Srbima od strane Donalda Trampa ne treba primiti iskreno. Cilj je da se popravi popularnost SAD u našoj sredini, te da ovaj prostor na kom mi sada živimo ostane trajno njihov geopolitički prostor. Za ljude koji ovde žive, oni iskreno ne brinu.

 7. sinisa says:

  GOSPODINE TRAMP JEDVA CEKAM DA POBEDITE I VRATITE STVARI NA STANJE KAKVO I TREBA DA BUDE.JEDINO U VAMA VIDIM ISKRENOST.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *