ТРАМП ВРАЋА УДАРЦЕ: Открио прљаву игру ЦИА-е и ДУБОКЕ ДРЖАВЕ

TRAMP VRAĆA UDARCE: Otkrio prljavu igru CIA-e i DUBOKE DRŽAVE

20 avgusta 2020

DONALD Tramp počinje da vraća udarce onima koji su ga progonili kao „ruskog agenta“ i pokušavali da svrgnu preko impičment-procedure u Kongresu SAD.

Bivši advokat FBI Kevin Klinsmit priznao je da je kriv za krivotvorenje dokumenata na osnovu kojeg je bila pokrenuta istraga o `Trampovom dilu s ruskom vladom 2016. godine`.Američki okružni sudija za distrikt Kolumbija Džejms Boasberg prihvatio je priznanje tog bivšeg saradnika FBI.

Klinsmita izricanje kazne očekuje 10. decembra.

On je prvi koji se suočio s krivičnim gonjenjem u sklopu istrage specijalnog tužioca Džona Durhama, koji istražuje ko je sve u FBI odgovoran za izdavanje naloga da se špijunira bivši Trampov savetnik za predsedničku kampanju 2016-te Karter Pejdž.

Klinsmit je optužen za krivotvorenje e-pošte dobijene od CIA koju je FBI koristio 2017. godine prilikom podnošenja tužbe sa zahtevom da se nastavi Pejdžovo tajno prisluškivanje.

U imejlu iz avgusta 2016. godine, CIA je izvestila da je Pejdž, koji u sudskim dokumentima figurira kao „Osoba br. 1“, bio na „vrućoj liniji“ od 2008. do 2013. godine.

Klinsmit je kasnije zatražio da potvrdi ove informacije, ali je falsifikovao ključni mejl CIA kako bi izgledalo kao da Pejdž nije bio izvor agencije.Na osnovu tog mejla tužilac je odobrio nadzor nad Pejdžom po nalogu koji je izdao tajni sud.

Klinsmitov advokat je rekao da on žali zbog svojih postupaka: „Nikada nije nameravao da dovede u zabludu sud ili kolege, jer je verovao da su informacije koje je dao tačne. Ali, Kevin sada shvata da je uradio pogrešnu stvar“.

Tramp je akcije FBI nazvao pokušajima špijuniranja njegovog štaba i pokušajem državnog udara.

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad3 says:

  Op "pokušaj državnog udara",konačno neko počinje stvari da imenuje onako kako jesu.Znači tamo će sigurno da bude VEOMA VRUĆE nekim ljudima i to uskoro.

  • test01 says:

   a kada to? Izbori u USA su 3 Novembra!!!

   • doktrina soka says:

    Kada Trampu to bude odgovaralo,samo polako,General FllYn,sprema predizbornu kampanju za Presednika SADe u taboru Trampa,a osveta Demokratama mu je secer dolazi na kraju,jer su ga lazno optuzili,drzali u zatvoru i pretili da ce mu ubiti sina.Pa da vidimo cija majka crnu vunu prede,pola demokrata ce zavrsiti u corki sa debelim dosijeom,mozda 3 dana pred izbore,jer Amerikanci vole Diznilend.

 2. sasulja says:

  E to vam je demo-n-kratska Amerika,pa na sta su sve spremni da ucine u svrgavanju demokratsko-izabranih vlada po Svetu,kad se ovako ljigavo i prljavo bore za vlast.Molim ti se Gospode Boze,spasi ovaj Svet,od ovih zapadnih demona.

 3. Nek mu je sa srećom says:

  No coment, ne možete biti american president a da niste u svim tim organizacijama kao cia i duboka. Prepucavanja su naravno moguća.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *