ТРАМП ЗАПОЧЕО ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ: Могао бих да завршим рат у Украјини за 24 сата

TRAMP ZAPOČEO PREDIZBORNU KAMPANJU: Mogao bih da završim rat u Ukrajini za 24 sata

30 januara 2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je da je mogao da spreči rat između Rusije i Ukrajine da je prošle godine bio na mestu šefa države.

Prema njegovim rečima, njegova ličnost na mestu predsednika nije dozvolila da se ovaj rat rasplamsa.„Kao što sam ranije rekao, ovo (ruska invazija na Ukrajinu – Bi-Bi-Si) se nikada ne bi dogodilo. Rusija nikada ne bi izvršila invaziju, Putin nikada, nikada, ne bi izvršio invaziju“, rekao je Tramp obraćajući se svojim pristalicama u Nju Hempširu, gde je održao prvi miting u kampanji koju je najavio pre nekoliko meseci.

Tramp je rekao da i sada može da reši ovu krizu za 24 sata.

Prema njegovim rečima, ono što se dogodilo je apsolutno strašno.

„Gradovi su sravnjeni sa zemljom. Ljudi, to je u milionima. Mogli bi biti milioni više. Ko zna kada je čitav grad bombama zbrisan sa lica zemlje?“

Tramp je i ranije govorio o sukobu u Ukrajini. Prošlog četvrtka, u objavi na društvenoj mreži Truth Social, napisao je da bi snabdevanje Ukrajine tenkovima moglo na kraju dovesti do nuklearnog rata. Tramp je rekao da se ruski rat protiv Ukrajine može i treba okončati mnogo brže, ali nije ulazio u detalje, kako on to vidi.

Tramp, koga su njegovi protivnici tokom predsedničkog mandata optuživali da nije dovoljno strog prema Rusiji i Vladimiru Putinu, više puta je kritikovao Bajdenovu administraciju zbog njenih postupaka u pomaganju Ukrajini u prošlosti.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Smrvi Bajdena i njegove Hazare iz američke duboke države! Neka nacisti gore u paklu!

  2. Miki says:

    Bajden Soroš i ceo Zapad već godinama pripremaju ovu invaziju na pravoslavni svet .Lavrov je i rekao da nema razlike ni kod Napoleona,Hitlera i danas.Amerikanci profitiraju već 200 godina unazad na muci malih i nejakih naroda.Ovog puta se preračunao pa je počeo da posrće, a od stida i besa i danas gura u klanicu Ukre koje Rusi dobro podšišavaju i oslobađaju svoj narod od preraslog lonca fašizma.

  3. persida says:

    Tramp zna da su mu pokrali izbore i opet hoce u isti klozet??? Zasto??? Zar Republikanci nemaju mladjeg, svezijeg kanditata od ove strakelje kome bi prirodnije mesto bio staracki dom u kojem bi igrao mice sa Bajdenom?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *