ТРАМП ЗАПОЧЕО ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ: Могао бих да завршим рат у Украјини за 24 сата

ТРАМП ЗАПОЧЕО ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ: Могао бих да завршим рат у Украјини за 24 сата

30 јануара 2023

Бивши амерички председник Доналд Трамп рекао је да је могао да спречи рат између Русије и Украјине да је прошле године био на месту шефа државе.

Према његовим речима, његова личност на месту председника није дозволила да се овај рат распламса.„Као што сам раније рекао, ово (руска инвазија на Украјину – Би-Би-Си) се никада не би догодило. Русија никада не би извршила инвазију, Путин никада, никада, не би извршио инвазију“, рекао је Трамп обраћајући се својим присталицама у Њу Хемпширу, где је одржао први митинг у кампањи коју је најавио пре неколико месеци.

Трамп је рекао да и сада може да реши ову кризу за 24 сата.

Према његовим речима, оно што се догодило је апсолутно страшно.

„Градови су сравњени са земљом. Људи, то је у милионима. Могли би бити милиони више. Ко зна када је читав град бомбама збрисан са лица земље?“

Трамп је и раније говорио о сукобу у Украјини. Прошлог четвртка, у објави на друштвеној мрежи Truth Social, написао је да би снабдевање Украјине тенковима могло на крају довести до нуклеарног рата. Трамп је рекао да се руски рат против Украјине може и треба окончати много брже, али није улазио у детаље, како он то види.

Трамп, кога су његови противници током председничког мандата оптуживали да није довољно строг према Русији и Владимиру Путину, више пута је критиковао Бајденову администрацију због њених поступака у помагању Украјини у прошлости.

(Правда)

KOMENTARI3 коментара

  1. Kulak says:

    Smrvi Bajdena i njegove Hazare iz američke duboke države! Neka nacisti gore u paklu!

  2. Miki says:

    Bajden Soroš i ceo Zapad već godinama pripremaju ovu invaziju na pravoslavni svet .Lavrov je i rekao da nema razlike ni kod Napoleona,Hitlera i danas.Amerikanci profitiraju već 200 godina unazad na muci malih i nejakih naroda.Ovog puta se preračunao pa je počeo da posrće, a od stida i besa i danas gura u klanicu Ukre koje Rusi dobro podšišavaju i oslobađaju svoj narod od preraslog lonca fašizma.

  3. persida says:

    Tramp zna da su mu pokrali izbore i opet hoce u isti klozet??? Zasto??? Zar Republikanci nemaju mladjeg, svezijeg kanditata od ove strakelje kome bi prirodnije mesto bio staracki dom u kojem bi igrao mice sa Bajdenom?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u