ТРАМП ЗАПУШИО УСТА СВИМА: „Будале су они који су против добрих односа с Русијом“

TRAMP ZAPUŠIO USTA SVIMA: „Budale su oni koji su protiv dobrih odnosa s Rusijom“

7 januara 2017

donald-trump_-5676

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp je osudio one koji se protive dobrim odnosima sa Rusijom, nazivajući ih „glupim ljudima i budalama“.

„Dobri odnosi sa Rusijom su dobra, a ne loša stvar. Samo glupi ljudi ili budale misle da je to loše“, napisao je Tramp na Tviteru.

Tramp je ovim povodom objavio više tvitova, u kojima je istakao da će sarađivati sa Rusijom kako bi se rešili „neki od mnogih gorućih problema i pitanja sa kojima se svet suočava“, prenosi BBC.

„Ionako je dovoljno problema u svetu“, naveo je Tramp i obećao da će, kada on preuzme funkciju predsednika, Rusija poštovati SAD „mnogo više nego sad“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. fantom says:

    I šta sada da kažu glasnogovornici i dupeuvlakači dosadašnje Klintonovo-Bušovsko-Obamine neoliberalne globalizacijske Amerike oličeni u likovima vladajućih EU političara i svih domaćih političara na prostorima EX-YU, i njihovih medijskih potrčkala, koji su svi zajedno duvali u zajednički rog antiruske histerije. Sve ih je bez izuzetka nazvao budalama. Jedino da mu uzvrate istom mjerom, ali za to treba imati "muda" velika poput dvije lubenice a njihova su manja i od mužjaka buhe kad se posmatraju pod mikroskopom, osim kada je u pitanju iživljavanje nad slabim i nemočnim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *