Трамп затражио да се поново отвори истрага о „случају Хилари Клинтон“

Tramp zatražio da se ponovo otvori istraga o „slučaju Hilari Klinton“

14 avgusta 2018

DONALD Tramp javno je pozvao FBI da ponovo povede istragu protiv bivšeg državnog sekretara Hilari Klinton.Na svom Tviter-nalogu napisao je:

„Samo što je otpušten iz službe agent FBI Stržok koji je vodio fiktivnu istragu slučaja Hilari Klinton. Ta istraga je bila totalna obmana američkih građana, pa njen slučaj treba istražiti ponovo i na pravi način“.

Stržok je, međutim, bio i u istražnom timu specijalnog tužioca Roberta Mjulera koji istražuje navodno „ruske mešanje“ u izbore na kojima je Tramp 2016-te pobedio Klintonovu.

Stržok se našao u centru skandala nakon što je do javnosti došla njegova prepiska sa ljubavnicom Lizom Pejdž koja je takođe agent FBI.

U jednoj od poruka koje joj je uputio, a ticala se Trampa, bile su i reči: „Mi ćemo ga zaustaviti“.

Tramp je 1. avgusta – opet preko Tvitera – poručio državnom tužiocu Džefu Sešonsu da izrežirani lov na veštice mora biti zaustavljen odmah „dok nije još više isprljao Ameriku“.

Za specijalnog tužioca Mjulera tom prilikom je napisao da je „do guše u sukobu interesa“.

Kongresna i Mjulerova istraga traju duže od godinu dana, Rusija se optužuje za mešanje u predsedničke izbore na kojima je Tramp pobedio, ali se nikakvi realni dokazi ne iznose.

Tramp slabo stoji i sa diplomatskim protokolom i sa geografijom

AMERIČKI onlajn list Politico objavio je da Donald Tramp ima problema i sa diplomatskim protokolom i sa geografijom.

Naveo je svedočenje nekoliko ličnosti bliskih predsedniku SAD da on – kada poželi da telefonski razgovara sa nekim državnikom u drugom delu sveta uopšte ne vodi računa o vremenskim zonama.

Takođe: da je Nepal nedavno nazvao „Nipl“, a povodom imena Butana se slatko smejao zbog sličnosti (po izgovoru) sa engleskom rečju button (dugme).

KOMENTARI3 komentara

 1. Velika Metla says:

  Uhapsiti taj ološ od Klintonovih,oduzeti im sve šta su pokrali,a pokrali su sve,nisu ništa poštenim radom zaradili,i izbaciti na ulicu,sa sve njihovom ćerkom! Mogao bi balijaner Zaharije da ih primi kod njega! Voli balijaner da "prima"od naci-amerikanaca,kao što su mu preci "primali"od turadi!

 2. Nina says:

  Američki jastrebovi i "duboka država" su ozbiljno računali sa pobedom Hilari Klinton, a onda bi sproveli uništenje Sirije i dalje osvajanje Bliskog Istoka. Njima još uvek nije jasno zašto je ona izgubila na izborima. Ne umeju to da sagledaju jer računaju da su imali savršen sistem s kojim sigurno opet dobijaju vlast na izborima te samo je neko spolja mogao da naruši takav sistem. Ne uvažavaju da je sistem zatajio te da ovaj put nije prošao iznutra kod američkih gradjana koje uvek potcenjuju jer računaju da ih odavno imaju pod kontrolom. Oni više američki narod ni ne poznaju jer su se isuviše udaljili od njega. Poput slepaca gubitnici traže razlog samo u spoljnom uticaju. Po njima "savršeni" sistem mogla je da upropasti samo Rusija a zato što je ona protiv uništenja Sirije. Šta će tek biti na sledećim američkim predsedničkim izborima? Ako izgube optuživaće ceo svet koji su planirali da osvoje.

  • Velika Metla says:

   Nina,evo su izdvojili 176 milijardi dolara za,pazi samo,ODBRANU! Hahahahahahahaha.............! Ja se pitam,KO je to napao na naci-ameriku? Neka mi neko navede JEDAN JEDINI primer KO je to napao njih,pa pominju nekakvu ODBRANU! A ja ći im navesti najmanje 180 država koje je ta nacistička tvorevina zvana amerika napala!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *