Трамп: Желим извињење!

Трамп: Желим извињење!

27 јуна 2017

Председник САД Доналд Трамп је на Твитеру објавио да би људи који га истражују требало да му се извине, јер нису нашли доказ о сарадњи његових људи са Русима.

„Након месеци истраживања Русије ‘под лупом’ немају њиедан снимак мојих људи како сарађују. Нема сарадње и нема ометања (правде). Требало би да ми се извине!“, написао је Трамп на Твитеру.

Трамп наводи да бивши председник САД Барак Обама није ништа урадио након што је добио обавештење од Централне обавештајне агенције (ЦИА) да се Руси мешају у изборе, јер је „очекивао ће Клинтонова победити“.

„Разлог због кога председник Обама није урадио ништа у вези Русије, након што га је ЦИА обавестила о мешању је због тога што је очекивао да ће Клинтонова победити и није хтео да ‘таласа’. Он је сарађивао и ометао (правду) и није изашло добро по демократе и покварену Хилари“’, написао је Трамп на Твитеру.

По свему судећи, Трамп се позвао на чланак америчког листа „Вашингтон пост“ који се бави начином на који се Обама понео према руским покушајима да се утиче на гласаче, наводи АП.

Трамп је рекао да истражитељи немају ниједан снимак који указује на то да су његови сарадници били у дослуху са Москвом како би се извршио утицај на америчке председничке изборе 2016. године.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Miki says:

    Donalde pohapsi pušiste kakvo izvinjenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u