ТРАМП ЖЕСТОКО ОПТУЖИО: „Ево ко највише профитира од рата у Украјини, они ће нас увући у глобални рат!“

TRAMP ŽESTOKO OPTUŽIO: „Evo ko najviše profitira od rata u Ukrajini, oni će nas uvući u globalni rat!“

31 jula 2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je Kongres da odbije novu pomoć za Ukrajinu sve dok bezbednosne službe ne dostave dokaze o navodnim korumpiranim poslovima predsednika Džoa Bajdena i njegovog sina Hantera.

Na skupu u Pensilvaniji Tramp je ponovio kako Bajden uvlači Sjedinjene Američke Države u sukob između Rusije i Ukrajine i naglasio je kako postoje dokazi da Bajdenova porodica, kao i sam predsednik, zarađuju na osnovu rata u Ukrajini.Navodno, prema Trampovim tvrdnjama, porodici Bajden poslati su milioni dolara sa računa ukrajinske energetske kompanije „Burisma“, i naglasio je kako je njegov sin Hanter u upravnom odboru ove kompanije.

– U svetlu ovih informacija, američki Kongres bi trebao da odbije odobravanje jednokratne isplatu naših iscrpljenih zaliha dok FBI i poreska služba ne predaju svaki deo dokaza koji imaju o zločinačkoj porodici Bajden i njihovim korumpiranim poslovima – rekao je Tramp.

Poručio je kako jedino Bajden i njegova porodica imaju koristi od rata u Ukrajini.

– Porodica Bajden je od Ukrajine dobila milione dolara. Sada Ukrajina prima milijarde i milijarde dolara od američkih poreskih obveznika. Džo Bajden je kompromitovan i uvlači nas u globalni sukob – zaključio je Tramp.

KOMENTARIJedan komentar

  1. persida says:

    Tramp je u pravu -- Bajdenova familija je mafija nema sumnje, ali to je jedan posto od onoga sto se desava. Tramp ne sme nista da kaze o vojnom kompleksu, o bankarima, o svetskim mocnicima na svim nivoima koji itekako profitiraju na ovom ratu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *