ТРАМПОВ АДВОКАТ У СЕНАТУ: Знамо шта покушавате, ОВО ВАМ ЈЕ НАМЕРА

ТРАМПОВ АДВОКАТ У СЕНАТУ: Знамо шта покушавате, ОВО ВАМ ЈЕ НАМЕРА

13 фебруара 2021

ДЕМОКРАТЕ новом импичмент-процедуром желе само једно: да бившем председнику, Доналду Трампу, одузму могућност да се опет кандидује за председника САД 2024. године.

Ово је за време политичког суђења Трампу у Сенату САД рекао његов адвокат Мајкл ван дер Вин.Представнички дом Конгреса инсистира на праву Конгреса да забрани појединцу који више није владин званичник да се кандидује за шефа државе. То формалну импичмента претвара у механизам за успостављање конгресне контроле над тиме који појединци могу, односно не могу да се кандидују за председника САД“ – нагласио је Вин.

Према његовим речима, демократе тврде да су против политичког насиља, а покушавају да уклоне опозицију.

Нагласио је да то није усмерено само против Трампа лично, већ против милиона бирача који су га подржали.

KOMENTARI2 коментара

  1. Čist je ko Suza says:

    E svašta, šašavi ameri, a moj Vuči? E taj može da se kandiduje pod svim okolnostima a bome i da pobedi i to ostvari nadaleko i nadugačko ubedljivo u jednoj poštenoj narodnoj borbi pa makar to bilo i prinudom. Zar nije rekao da je važno ko broji glasove a ne onaj koji glasa.

  2. Риста says:

    Није важан ни онај ко гласа ни онај ко броји гласове. Важан је само и једино онај ко има моћ да нареди који и какви резултати да се објаве. Они који броје гласове и они који објављују су само службеници који извршавају наређења. Онај који нареди шта да се објави, бира прецедника. И није Вучић то рекао први, него је прочитао на порталима интернета. Ја сам тврдио да на изборе не вреди излазити још пре 6о година. И ништа се није променило него је постало још очигледније да је гласање сизифов посао, или краће речено - жвака за лудака. Трамп није успео ни за 4 године прецедниковања да заузме трон са кога се објављују резултати и зато је пао врло једноставно. А када то није успео ни са прецедничким моћима, тек сад неће и он је човек прошлост. И то ће бити испљувана прошлост иако је доста урадио корисног за Америку а против света. Те његове заслуге испотиха већ данас користи Бајден. Пример - Кина је клекла пред Бајдена захвална Богу што Трампа више нема. Саће моћи мирно да следи инструкције Бајдена. Трамп - лош милицајац за Кину, Бајден - добар милицајац! Смејурија од велике државе Кине, ништа друго. Трамп је дефинитивно натерао Кину на послушност и безпоговоран рад. Зато ће и он имати свој музеј заслуга у Америци као и сваки други прецедник. То му неће укинути али даљи политички живот за Трампа не постоји. Трамп ће бити изузетно срећан ако се све заустави само на његовој дефинитивној политичкој елиминацији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u