ТРАМПОВ АДВОКАТ У СЕНАТУ: Знамо шта покушавате, ОВО ВАМ ЈЕ НАМЕРА

TRAMPOV ADVOKAT U SENATU: Znamo šta pokušavate, OVO VAM JE NAMERA

13 februara 2021

DEMOKRATE novom impičment-procedurom žele samo jedno: da bivšem predsedniku, Donaldu Trampu, oduzmu mogućnost da se opet kandiduje za predsednika SAD 2024. godine.

Ovo je za vreme političkog suđenja Trampu u Senatu SAD rekao njegov advokat Majkl van der Vin.Predstavnički dom Kongresa insistira na pravu Kongresa da zabrani pojedincu koji više nije vladin zvaničnik da se kandiduje za šefa države. To formalnu impičmenta pretvara u mehanizam za uspostavljanje kongresne kontrole nad time koji pojedinci mogu, odnosno ne mogu da se kandiduju za predsednika SAD“ – naglasio je Vin.

Prema njegovim rečima, demokrate tvrde da su protiv političkog nasilja, a pokušavaju da uklone opoziciju.

Naglasio je da to nije usmereno samo protiv Trampa lično, već protiv miliona birača koji su ga podržali.

KOMENTARI2 komentara

  1. Čist je ko Suza says:

    E svašta, šašavi ameri, a moj Vuči? E taj može da se kandiduje pod svim okolnostima a bome i da pobedi i to ostvari nadaleko i nadugačko ubedljivo u jednoj poštenoj narodnoj borbi pa makar to bilo i prinudom. Zar nije rekao da je važno ko broji glasove a ne onaj koji glasa.

  2. Rista says:

    Nije važan ni onaj ko glasa ni onaj ko broji glasove. Važan je samo i jedino onaj ko ima moć da naredi koji i kakvi rezultati da se objave. Oni koji broje glasove i oni koji objavljuju su samo službenici koji izvršavaju naređenja. Onaj koji naredi šta da se objavi, bira precednika. I nije Vučić to rekao prvi, nego je pročitao na portalima interneta. Ja sam tvrdio da na izbore ne vredi izlaziti još pre 6o godina. I ništa se nije promenilo nego je postalo još očiglednije da je glasanje sizifov posao, ili kraće rečeno - žvaka za ludaka. Tramp nije uspeo ni za 4 godine precednikovanja da zauzme tron sa koga se objavljuju rezultati i zato je pao vrlo jednostavno. A kada to nije uspeo ni sa precedničkim moćima, tek sad neće i on je čovek prošlost. I to će biti ispljuvana prošlost iako je dosta uradio korisnog za Ameriku a protiv sveta. Te njegove zasluge ispotiha već danas koristi Bajden. Primer - Kina je klekla pred Bajdena zahvalna Bogu što Trampa više nema. Saće moći mirno da sledi instrukcije Bajdena. Tramp - loš milicajac za Kinu, Bajden - dobar milicajac! Smejurija od velike države Kine, ništa drugo. Tramp je definitivno naterao Kinu na poslušnost i bezpogovoran rad. Zato će i on imati svoj muzej zasluga u Americi kao i svaki drugi precednik. To mu neće ukinuti ali dalji politički život za Trampa ne postoji. Tramp će biti izuzetno srećan ako se sve zaustavi samo na njegovoj definitivnoj političkoj eliminaciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *