ТРАМПОВ САВЕТНИК ПРЕЛОМИО! Не пише нам се добро – ЦЕО СВЕТ У СТРАХУ после његових речи!

TRAMPOV SAVETNIK PRELOMIO! Ne piše nam se dobro – CEO SVET U STRAHU posle njegovih reči!

10 aprila 2017

456768

Savetnik američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost Herbert Rejmond Mekmaster ostavio je otvorenom mogućnost za dodatnu vojnu intervenciju SAD u Siriji nakon prošlonedeljnog raketnog napada, ali je signalizirao da SAD ne pokušavaju da jednostrano svrgnu sirijskog predsednika Bašara Al Asada.

U svom prvom televizijskom intervjuu Mekmaster je istakao da je cilj SAD da porazi Islamsku državu i da ukloni Asada. On je međutim sugerisao da Tramp traži globalne političke korake usmerene ka promeni režima u Sirji, kako od američkih saveznika, tako i od Rusije, za koju je rekao da bi trebalo da ponovo razmotri svoju podršku Siriji.

„Veoma je teško razumeti kakvo bi političko rešenje nastalo iz nastavka Asadovog režima. Sada, mi ne kažemo da smo mi ti koji će izazvati tu promenu. Ono što mi kažemo je da druge države treba da sebi postave neka teška pitanja. Rusija bi trebalo da se zapita: zašto podržavamo ovaj ubilački režim koji čini masovna ubistva svog naroda?“, rekao je Mekmaster.

Nakon napada hemijskim oružjem prošlog utorka u Siriji, Tramp je rekao da se njegov stav prema Asadu „veoma promenio“, a državni sekretar Reks Tilerson je izjavio da su „preduzeti koraci“ za organizaciju koalicije koja bi ga skinula sa vlasti.

„Spremni smo da uradimo više. Predsednik će doneti odluku za koju smatra da je u najboljem interesu američkog naroda“, rekao je Mekmaster.

KOMENTARI6 komentara

 1. goran says:

  Cackajte mecku, cackajte.

 2. punca says:

  3.SVETSKI RAT JE POČEO -u toku je !! Sledi direktan sukob SAD i Rusa u Siriji!!! Tako je - DEFINITIVNO !!!....i poslije dolazi TRAMP NA BALKAN ! TRAMP JE BIZNISMEN/NE veruj nikome, NEMA milosti SAMO čist račun. SVI SE SPREMAJU ZA RAT""""". RATje za NATO Biznis koji najbolje cveta na Planeti !!!...DA NE ZABORAVIMO - TRAMP je dao zakletvo i POLOŽIO ruke na BIBLIJO ! Zakletva je položena pred sudijom Vrhovnog suda, sa rukom na Bibliji i TO uz topovsku salvu. """ TRAMP JE IZGOVORIO i naglasio : Od ovog dana pa nadalje biće samo - Prvo Amerika prva, prvo Amerika!" 45. Tramp koji je baš 45. predsednik Amerike nosi veliku simboliku zbog mističnosti tog broja !!!.45Obratite pažnju na magiski znak, koji se koristi, da bi se učesnik krvavog rituala zaštitio. """Obratite pažnju da su komunisti imali crvenu zvezdu, a Amerikanci imaju- ""belu! ""Tko vidi ta razume/na pamet zna ....!PIRAMIDA !!...""""KLETVA = ZAKLETVA !!!...RAT- Svaki predsednik SAD mora da počne neki rat. NATO je navikao da se iživljava nad malim narodima i državama.

 3. deda mraz says:

  Ma vi ste zlo koje treba unistiti i tome treba jednom da dodje kraj jer ste isti kao i Hitler

 4. Za Srbiju says:

  Laži i podmetačine, agresija i samovolja. Amer. mašinerija nastavlja da ceo svet uvuče u rat. Tramp još nije dobio Nobelovu nagradu za mir. Šta čekaju?

 5. Sančo Pansa says:

  Ovo im je priča za djecu! Rusija bi ih uništila u eventualnom novom pokušaju, do kojeg uostalom nikada neće ni doći...trla baba lan...

 6. Djordje says:

  Satana sili samog sebe ali isusmu samo pokaze krst i baca satanu u pakao odakle je i dosao . U istoj situaciji su i ovaj anglosaxsonski djavo samo se tesi pretnjama ili cim oseti ostro beze kao djavoli od tamnjan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *