ТРАМПОВА ПОБЕДА НА ИЗБОРИМА НУЖНА КАКО СЕ НЕ БИ ДОГОДИО НОВИ 11. СЕПТЕМБАР!

TRAMPOVA POBEDA NA IZBORIMA NUŽNA KAKO SE NE BI DOGODIO NOVI 11. SEPTEMBAR!

8 septembra 2020

Bratanica Osame Bin Ladena rekla je da se još jedan teroristički napad u stilu 11. septembra može sprečiti samo ako predsednik Donald Tramp bude ponovno izabran, u novembru 2020. godine.

U intervjuu za Njujork Post, 33-godišnja Nor Bin Ladin, čiji ogranak porodice svoje ime piše drugačije od bivšeg čelnika Al-Kaide, rekla je da se „ID raširio pod upravom Obame/Bajdena, što je dovelo do njihovog dolaska u Evropu. Tramp je pokazao da štiti Ameriku i nas od stranih pretnji uklanjanjem terorista u korenu i pre nego što su dobili priliku za napad”.Bratanica glavnog organizatora terorističkog napada koji se dogodio 11.septembra 2001, boravi u Švajcarskoj, ali sebe smatra „Amerikankom u srcu“ i često nosi crvenu bejzbol kapu na kojoj piše: „Učinimo Ameriku ponovno velikom”.

Takođe je rekla da će podržati aktuelnog predsednika na izborima ove godine: „Pristalica sam predsednika Trampa otkako je objavio da se kandidovao u ranim danima 2015. Posmatrala sam ga izdaleka i divim se odlučnosti ovog čoveka.

– Mora biti ponovno izabran. Od vitalne je važnosti za budućnost ne samo Amerike, već i Zapadne civilizacije u celini. Gledajte sve terorističke napade koji su se dogodili u Evropi u proteklih 19 godina. Potpuno su nas potresli do srži. Radikalni islamizam potpuno se uvukao u naše društvo. U SAD-u je vrlo zabrinjavajuće što se levica u potpunosti svrstala uz ljude koji dele tu ideologiju – rekla je Nor Bin Ladinar.

Bin Laden ”skrivenog profila”, čija je omiljena televizijska emisija Foks Njuz s “Tucker Carlson Tonight”, takođe malo saoseća s takozvanim “odredom” u američkom Zastupničkom domu, koji čine Aleksandria Okasio-Kortez iz Njujorka, Ilhan Omar iz Minesote, Ajana Prisli iz Masačusetsa i Rašida Tlaib iz Minesote.

Fokusirajući se posebno na predstavnika Omara, gospođa Bin Laden rekla je da, “sada imate situaciju u Americi kada imate ljude poput Ilhana Omara, koji aktivno mrze vašu zemlju”. Takođe je primetila kako je Omar tražio “saosećajne” kazne za 13 regruta ID, iz svoje matične države Minesote.

“Čast mi je što mogu otići da živim u Sjedinjenim državama i iskoristiti sve mogućnosti. Ako on [Omar] toliko mrzi SAD, zašto ne ode odande”?

Razmišljajući o tome kako je imala samo 14 godina kad je njen ujak Osama osmislio terorističke zločine od 11. septembra, Noor se prisetila da je bila “devastirana tim postupcima Osame”.“Bila sam tako skrhana. S mamom sam išla u SAD nekoliko puta godišnje, od treće godine nadalje. SAD sam smatrala svojim drugim domom”.

Nor je takođe oštro kritikovala ideju koja nalaže da su SAD institucionalno rasistička zemlja.

“Uprkos imenu koje nosim, nisam imala nijedno loše iskustvo s Amerikancima. Naprotiv, susrela sam se samo s dobrotom i prihvaćenošću“ – rekla je Nor.

(logicno.com)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *