ТРАМПОВА ПОБЕДА НА ИЗБОРИМА НУЖНА КАКО СЕ НЕ БИ ДОГОДИО НОВИ 11. СЕПТЕМБАР!

ТРАМПОВА ПОБЕДА НА ИЗБОРИМА НУЖНА КАКО СЕ НЕ БИ ДОГОДИО НОВИ 11. СЕПТЕМБАР!

8 септембра 2020

Братаница Осаме Бин Ладена рекла је да се још један терористички напад у стилу 11. септембра може спречити само ако председник Доналд Трамп буде поновно изабран, у новембру 2020. године.

У интервјуу за Њујорк Пост, 33-годишња Нор Бин Ладин, чији огранак породице своје име пише другачије од бившег челника Ал-Каиде, рекла је да се „ИД раширио под управом Обаме/Бајдена, што је довело до њиховог доласка у Европу. Трамп је показао да штити Америку и нас од страних претњи уклањањем терориста у корену и пре него што су добили прилику за напад”.Братаница главног организатора терористичког напада који се догодио 11.септембра 2001, борави у Швајцарској, али себе сматра „Американком у срцу“ и често носи црвену бејзбол капу на којој пише: „Учинимо Америку поновно великом”.

Такође је рекла да ће подржати актуелног председника на изборима ове године: „Присталица сам председника Трампа откако је објавио да се кандидовао у раним данима 2015. Посматрала сам га издалека и дивим се одлучности овог човека.

– Мора бити поновно изабран. Од виталне је важности за будућност не само Америке, већ и Западне цивилизације у целини. Гледајте све терористичке нападе који су се догодили у Европи у протеклих 19 година. Потпуно су нас потресли до сржи. Радикални исламизам потпуно се увукао у наше друштво. У САД-у је врло забрињавајуће што се левица у потпуности сврстала уз људе који деле ту идеологију – рекла је Нор Бин Ладинар.

Бин Ладен ”скривеног профила”, чија је омиљена телевизијска емисија Фокс Њуз с “Tucker Carlson Tonight”, такође мало саосећа с такозваним “одредом” у америчком Заступничком дому, који чине Александриа Окасио-Кортез из Њујорка, Илхан Омар из Минесоте, Ајана Присли из Масачусетса и Рашида Тлаиб из Минесоте.

Фокусирајући се посебно на представника Омара, госпођа Бин Ладен рекла је да, “сада имате ситуацију у Америци када имате људе попут Илхана Омара, који активно мрзе вашу земљу”. Такође је приметила како је Омар тражио “саосећајне” казне за 13 регрута ИД, из своје матичне државе Минесоте.

“Част ми је што могу отићи да живим у Сједињеним државама и искористити све могућности. Ако он [Омар] толико мрзи САД, зашто не оде оданде”?

Размишљајући о томе како је имала само 14 година кад је њен ујак Осама осмислио терористичке злочине од 11. септембра, Ноор се присетила да је била “девастирана тим поступцима Осаме”.“Била сам тако скрхана. С мамом сам ишла у САД неколико пута годишње, од треће године надаље. САД сам сматрала својим другим домом”.

Нор је такође оштро критиковала идеју која налаже да су САД институционално расистичка земља.

“Упркос имену које носим, нисам имала ниједно лоше искуство с Американцима. Напротив, сусрела сам се само с добротом и прихваћеношћу“ – рекла је Нор.

(logicno.com)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u