ТРАМПОВИ ОБЈАВИЛИ МАПУ ГДЕ ЈЕ КОСОВО ДЕО СРБИЈЕ (ФОТО)

TRAMPOVI OBJAVILI MAPU GDE JE KOSOVO DEO SRBIJE (FOTO)

3 novembra 2020

Sin američkog predsednika Donalda Trampa, Donald Tramp Junior, objavio je danas sliku mape predviđanja izbornog rezultata, odnosno kako bi sve zemlje sveta glasale na američkim izborima, na kojoj se vidi da je Kosovo deo Srbije. „U redu, konačno sam se pripremio za predviđanje moje izborne karte“, napisao je Tramp Junior u objavi na Tviter nalogu.Sin američkog predsednika objavio je sliku mape sveta na kojoj se vidi da je Kosovo deo Srbije.
Prema Trampu mlađem, skoro sve zemlje sveta, izuzev Kine, Indije i Meksika elektorske glasove dale bi Donaldu Trampu, a Srbija je predstavljena na slici sa Kosovom u svom sastavu, preneo je Kosovo onlajn.

​Sjedinjene Američke Države danas biraju predsednika na izborima na kojima su kandidati za četvorogodišnji mandat u Beloj kući aktuelni predsednik, republikanac Donald Tramp (74) i demokrata, bivši potpredsednik Džozef Džo Bajden (77.)

Izbori, čiji ishod s nestrpljenjem iščekuje cela planeta, jer će trasirati put ne samo Amerike u naredne četiri godine, već i uticati na buduća svetska dešavanja, već sada ulaze u istoriju, jer je rekordnih više od 95 miliona Amerikanaca iskoristilo pravo da glasa ranije, lično ili poštom, što je oko 40 odsto upisanih u birački spisak.

Ovoliki odziv na ranom glasanju, promena je bez presedana, izazvana pre svega zabrinutošću zbog širenja korona virusa i zainteresovanošću građana za izbore.

KOMENTARI2 komentara

  1. Avangard-Kinzal says:

    Ništa nije pogrešno. I Republiku Srpsku i CG i Dalmaciju i Slavoniju je isto mogao da pripoji i ne bi pogrešio, uostalom uskoro će i faktički tako biti.

  2. Mile says:

    Oni to samo privremeno prikazuju celu Srbiju, dok ne pokupe srpske glasove u Americi. A posle nastavljaju po starom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *