ТРАМПОВИ ОБЈАВИЛИ МАПУ ГДЕ ЈЕ КОСОВО ДЕО СРБИЈЕ (ФОТО)

ТРАМПОВИ ОБЈАВИЛИ МАПУ ГДЕ ЈЕ КОСОВО ДЕО СРБИЈЕ (ФОТО)

3 новембра 2020

Син америчког председника Доналда Трампа, Доналд Трамп Јуниор, објавио је данас слику мапе предвиђања изборног резултата, односно како би све земље света гласале на америчким изборима, на којој се види да је Косово део Србије. „У реду, коначно сам се припремио за предвиђање моје изборне карте“, написао је Трамп Јуниор у објави на Твитер налогу.Син америчког председника објавио је слику мапе света на којој се види да је Косово део Србије.
Према Трампу млађем, скоро све земље света, изузев Кине, Индије и Мексика електорске гласове дале би Доналду Трампу, а Србија је представљена на слици са Косовом у свом саставу, пренео је Косово онлајн.

​Сједињене Америчке Државе данас бирају председника на изборима на којима су кандидати за четворогодишњи мандат у Белој кући актуелни председник, републиканац Доналд Трамп (74) и демократа, бивши потпредседник Џозеф Џо Бајден (77.)

Избори, чији исход с нестрпљењем ишчекује цела планета, јер ће трасирати пут не само Америке у наредне четири године, већ и утицати на будућа светска дешавања, већ сада улазе у историју, јер је рекордних више од 95 милиона Американаца искористило право да гласа раније, лично или поштом, што је око 40 одсто уписаних у бирачки списак.

Оволики одзив на раном гласању, промена је без преседана, изазвана пре свега забринутошћу због ширења корона вируса и заинтересованошћу грађана за изборе.

KOMENTARI2 коментара

  1. Avangard-Kinzal says:

    Ništa nije pogrešno. I Republiku Srpsku i CG i Dalmaciju i Slavoniju je isto mogao da pripoji i ne bi pogrešio, uostalom uskoro će i faktički tako biti.

  2. Mile says:

    Oni to samo privremeno prikazuju celu Srbiju, dok ne pokupe srpske glasove u Americi. A posle nastavljaju po starom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u