ТРАМПОВО ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ у вези КОРОНАВИРУСА

TRAMPOVO VELIKO PRIZNANJE u vezi KORONAVIRUSA

1 aprila 2020

DONALD Tramp je priznao da je jedno vreme prikrivao istinu o virusu korona. Američki mediji prenose ove njegove reči na tu temu:

„Znao sam sve. Znao sam da to može biti užasno, a možda i dobro. Nisam želeo da budem pesimista“.Upitan – nije li „uspavao oprez Amerikanaca tvrdnjom da će korona brzo proći“? – rekao je:

„U ovakvim situacijama ljudima treba dati nadu“.

Nije, međutim, otkrio: od kog momenta je znao za epidemiju, niti – da li je raspolagao samo podacima o epidemiji u Kini ili i saznanjima o obolelima u SAD.

Doduše: niko mu još nije ni zatražio da to razjasni.

U SAD je poseban problem nosač aviona „Teodor Ruzvelt“ na kojem trenutno ima 200 zaraženih virusom korona. Taj ratni brod SAD- kako je objavljeno – naredne dve nedelje nalaziće se u vojnoj luci pacifičkog ostrva Guam. Da bi svi mornari i oficiri prošli testiranje, a zaraženi mogli da se leče.

U Sjedinjenim Državama je inficiranih više od 188.000, a umrlih nešto više od 4.000. U SAD će preventivne antiepidemijske mere biti na snazi do kraja aprila.

Po najnovijim podacima Worldometer, broj inficiranih u svetu premašio je 876 hiljada. Broj umrlih veći je od 44.000.

KOMENTARI2 komentara

  1. Baja says:

    "Ovo može biti užasno a možda i dobro." Crni trampoje, pa kod nas u narodu se kaže "Mož da bidne ali i ne mora da znači." Valjda je to hteo da kaže. Međutim tvrdi da je znao. I mi znamo da je znao i da sada zna što mi ne znamo. A mi ne znamo da on čitavom svetu upravo sada radi o glavi a počinje od same zadnjice. Ovaj početni užas će po njemu da iziđe na dobro, jer će upravo on da izvrši konačnu egzekuciju čovečanstva. Njemu se to sviđa, a i priliči mu nekako. Beskrupulozni patak. Naše užasno, njemu će izići na dobro.

    • Les Lazar says:

      Nema on nista da coronavirusom. U istom je košu kao i ostali kao i odtali po tom pitanju. To je delo upravo njegovih zakletih neprijatelja, takozvane duboka drzave. Postoji nada da ce on i Putin ipak pobediti posast covecsnstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *