ТРАНСГЕНДЕР у сукњи у женском тоалету силовао ученицу – демократе изгубиле изборе у Вирџинији

ТРАНСГЕНДЕР у сукњи у женском тоалету силовао ученицу – демократе изгубиле изборе у Вирџинији

4 новембра 2021

АМЕРИЧКЕ демократе почињу да убиру горке плодове свог ултралиберализма и ултраглобализма.Доживели су пораз на изборима у низу америчких држава који је последица и пада рејтинга Џоа Бајдена и његових неуспеха у економској и социјалној политици.

Најболнији у Вирџинији, где су различите културне поделе ескалирале у месецима који су претходили изборима.

Демократе-либерале најпапреније је вероватно коштао скандал када је „трансгендер“ у сукњи силовао ученицу у женском тоалету у који је имао легалан приступ.

Школска управа и локалне власти покушале су да заташкају скандал. Отишли су у томе тако далеко да је отац жртве био ухапшен!

Добар део јавности у Вирџинији негодовао је и због увођења у школе „критичке расне теорије“ која оптужује институција америчке владе да су деценијама све њене активности биле усмерене на кршење права црнаца.

Републиканци су и то активно користили, па је њихов кандидат за гувернера Вирџиније – 54-годишњи инвестициони банкар Глен Јангкин – на крају победио. Додуше, са малом разликом, али није ни могао са већом јер је у тој држави Џо Бајден победио Трампа освојивши наводно 60 одсто гласова.

Вирџинија је прилично либерална држава, па републиканци у њој побеђују први пут после 12 година.

У још либералнијем Њу Џерсију, републикански кандидати су такође наступили успешно, чак су умало победили, иако то од њих нико није очекивао.

У Тексасу и Пенсилванији, републиканци су победили на изборима за локалне парламенте.

У Њујорку није било изненађења. За градоначелника је изабран 61-годишњи демократа Ерик Адамс, који је био на челу полицијске управе у Бруклину. Републиканци нису ни „истурили“ свог противкандидата.

У Минеаполису су демократе изгубиле на референдуму о укидању полиције, а тражиле да се уместо полиције уведе „служба социјалне заштите“. Да о поштовању закона брину „социјални радници који би кроз решавали и сукобе између грађана“.

Већина то у Минеаполису није подржала, иако је идеја прилично популарна и у либералној јавности тог града у којем је бели полицајац приликом хапшења усмртио црнца Џорџа Флојда којег су демократе претвориле у своју „икону“.

Американолог Малек Дудаков процењује да управо завршени избори наговештавају да ће републиканци веома добро наступити на међуизборима за Конгрес САД 2022. године.

„Та битка за Конгрес биће следећа линија фронта у хладном грађанском рату који разара Америку“, наглашава Дудаков.

KOMENTARI3 коментара

  1. test01 says:

    silovao je, mediji sve sakrivaju, otac se bunio u skoli pa su ga uhapsili. Siladzija ode u drugu skolu pa ponovi rabotu... E to vam je danasnja amerika kojom upravlja duboka drzava.... Ipak se nadam da ce doci do preokreta jer JEDINO tako ce se planeta osloboditi ovog zla i ovih boca = genocida

  2. Gospodi Pomiluj says:

    Nadam se da je transgender bio vakcinisan i da nije širio zarazu po školi. Inače demokrate mnogo briga za gorke plodove, to su ostavili onima koji su oštećeni u takvim akcijama sa blagoslovom demokrata. Potrebno je napraviti poseban toalet za transgendere pa tamo neka siluju sami sebe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u