ТРАНСГЕНДЕР у сукњи у женском тоалету силовао ученицу – демократе изгубиле изборе у Вирџинији

TRANSGENDER u suknji u ženskom toaletu silovao učenicu – demokrate izgubile izbore u Virdžiniji

4 novembra 2021

AMERIČKE demokrate počinju da ubiru gorke plodove svog ultraliberalizma i ultraglobalizma.Doživeli su poraz na izborima u nizu američkih država koji je posledica i pada rejtinga Džoa Bajdena i njegovih neuspeha u ekonomskoj i socijalnoj politici.

Najbolniji u Virdžiniji, gde su različite kulturne podele eskalirale u mesecima koji su prethodili izborima.

Demokrate-liberale najpaprenije je verovatno koštao skandal kada je „transgender“ u suknji silovao učenicu u ženskom toaletu u koji je imao legalan pristup.

Školska uprava i lokalne vlasti pokušale su da zataškaju skandal. Otišli su u tome tako daleko da je otac žrtve bio uhapšen!

Dobar deo javnosti u Virdžiniji negodovao je i zbog uvođenja u škole „kritičke rasne teorije“ koja optužuje institucija američke vlade da su decenijama sve njene aktivnosti bile usmerene na kršenje prava crnaca.

Republikanci su i to aktivno koristili, pa je njihov kandidat za guvernera Virdžinije – 54-godišnji investicioni bankar Glen Jangkin – na kraju pobedio. Doduše, sa malom razlikom, ali nije ni mogao sa većom jer je u toj državi Džo Bajden pobedio Trampa osvojivši navodno 60 odsto glasova.

Virdžinija je prilično liberalna država, pa republikanci u njoj pobeđuju prvi put posle 12 godina.

U još liberalnijem Nju Džersiju, republikanski kandidati su takođe nastupili uspešno, čak su umalo pobedili, iako to od njih niko nije očekivao.

U Teksasu i Pensilvaniji, republikanci su pobedili na izborima za lokalne parlamente.

U Njujorku nije bilo iznenađenja. Za gradonačelnika je izabran 61-godišnji demokrata Erik Adams, koji je bio na čelu policijske uprave u Bruklinu. Republikanci nisu ni „isturili“ svog protivkandidata.

U Mineapolisu su demokrate izgubile na referendumu o ukidanju policije, a tražile da se umesto policije uvede „služba socijalne zaštite“. Da o poštovanju zakona brinu „socijalni radnici koji bi kroz rešavali i sukobe između građana“.

Većina to u Mineapolisu nije podržala, iako je ideja prilično popularna i u liberalnoj javnosti tog grada u kojem je beli policajac prilikom hapšenja usmrtio crnca Džordža Flojda kojeg su demokrate pretvorile u svoju „ikonu“.

Amerikanolog Malek Dudakov procenjuje da upravo završeni izbori nagoveštavaju da će republikanci veoma dobro nastupiti na međuizborima za Kongres SAD 2022. godine.

„Ta bitka za Kongres biće sledeća linija fronta u hladnom građanskom ratu koji razara Ameriku“, naglašava Dudakov.

KOMENTARI3 komentara

  1. test01 says:

    silovao je, mediji sve sakrivaju, otac se bunio u skoli pa su ga uhapsili. Siladzija ode u drugu skolu pa ponovi rabotu... E to vam je danasnja amerika kojom upravlja duboka drzava.... Ipak se nadam da ce doci do preokreta jer JEDINO tako ce se planeta osloboditi ovog zla i ovih boca = genocida

  2. Gospodi Pomiluj says:

    Nadam se da je transgender bio vakcinisan i da nije širio zarazu po školi. Inače demokrate mnogo briga za gorke plodove, to su ostavili onima koji su oštećeni u takvim akcijama sa blagoslovom demokrata. Potrebno je napraviti poseban toalet za transgendere pa tamo neka siluju sami sebe.

  3. padre says:

    Transgender i još lezbejka!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *