TRAŽI SE: Nestao dečko u Kostolcu!

TRAŽI SE: Nestao dečko u Kostolcu!

16 avgusta 2014

nestaoNa Fejsbuku od petka kruži fotografija Aleksandra Jovanovića koji je poslednji put viđen u sredu, kod pošte u Kostolcu.

Aleksandar Jovanović iz Kostolca, star 21 godinu, je nestao! Na Fejsbuku se u petak pojavila informacija o njegovom nestanku, sa fotografijom na kojoj pišu podaci, uz napomenu da je mladić je poslednji put viđen pre dva dana (u sredu)kod pošte u Kostolcu.

Prema podacima koje je, uz fotografiju, postavila njegova majka, Aleksandar je tog dana na sebi imao zelenu „puma“ majicu i kratke, maskirne pantalone.

Svi koji primete nestalog mladića, ili imaju neku informaciju, mogu da se jave porodici na telefone 064/436-48-10 ili 012/243-299.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Za Srbiju says:

    Ova strašna vest mora da ide na sve televizije i da se digne Srbija na noge, dok se slučaj ne reši. Strašno! Prestrašno! Ubijena devojka, pregažen momak na mostu i ostavljen, nestao momak-Bog mu pomogao. Zastranili smo načisto. Duhovno, duševno, moralno, mentalno,…. Šta nam sve rade, a mi ćutimo i trpimo. Nije čudo da pucamo po svim šavovima. Pukli smo nacionalno, a sada pojedinačno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *