„ТРЕБА ДА СЕ ВРАТИМО И ОБЕСИМО ЗЕЛЕНСКОГ“ – Стравичне тврдње Мекгрегора: Издао је!

„TREBA DA SE VRATIMO I OBESIMO ZELENSKOG“ – Stravične tvrdnje Mekgregora: Izdao je!

16 aprila 2023

Ukrajinska vojska želi da obesi Vladimira Zelenskog zbog njegove izdaje, rekao je bivši savetnik Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor na Jutjub kanalu Judging Freedom.

Po njegovom mišljenju, problem korupcije u ukrajinskoj vojsci dostigao je vrhunac. Kao primer naveo je „stotine miliona gotovine koja je završila na raznim mestima uz gubitak vojne opreme“ u Ukrajini.„Ako odete na Telegram i imate vremena da vidite video snimke koje ukrajinski vojnici objavljuju pre nego što budu izbrisani, možete ih čuti kako o svemu tome razgovaraju“.

„Da, čak i ukrajinski vojnici znaju za sve ovo. Čujemo kako kažu: „Prva stvar koju treba da uradimo je da se vratimo i obesimo Zelenskog i njegov tim pre nego što Rusi dođu do njih.“

„Ovo nam dolazi već više od mesec dana. Oni savršeno dobro znaju da su izdani“, rekao je oficir.

Ranije je američki novinar Simor Herš rekao da je CIA dostavila Vladimiru Zelenskom spisak od 35 korumpiranih zvaničnika i vojnih lica.

U februaru je ukrajinska vlada otpustila nekoliko visokih zvaničnika u velikoj čistki zbog optužbi za korupciju.

(webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    Kad ga obesite javite. Inače dok se to ne desi ovo su prazne priče.

  2. persida says:

    Poruka ukrajinskim vojnicima: predajte se odmah, bićete potrebni vašim porodicama. Cionistu Cion Lenskog poješće uskoro mrak. Ne ratujte za njega, to je glupo i nepotrebno. Pustite ga neka se sam obračuna sa Rusima, kojima preti već godinama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *