TREĆA SRBIJA: Čanak neka se ne igra sa vatrom

TREĆA SRBIJA: Čanak neka se ne igra sa vatrom

3 decembra 2014

treca-srbija-beta-1352903858-229910Treća Srbija najoštrije protestvuje i osuđuje izjavu predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenada Čanka o tome da ruske investicije treba da se povuku iz Srbije.

Nenad Čanak pokušava da izvrne istinu i da za trenutni zastoj u realizaciji projketa Južni tok optuži Rusku Federaciju.

Prava istina je da je Evropska unija zabranila Bugarskoj da nastavi radove na Južnom toku i da je briselska administracija jedini krivac za to što se Južni tok ne gradi. Sa druge strane, istina je da je NIS od dolaska Gasproma od lokalnog gubitaša postao jedan od regionalnih lidera, kaže se u saopštenju Treće Srbije.

Takođe, smatramo da ovakve izjave predstavljaju konačni pritisak da Srbija uvede sankcije Rusiji i da neodgovorni ljudi poput Nenada Čanka stvaraju uvertiru za „evromajdan“ u Srbiji i to možda baš u Novom Sadu.

Svi oni pak moraju da znaju da im maštanje o novim obojenim revolucijama neće proći jer su u međuvremenu u Srbiji stasale nove generacije koje razmeju prevaru i koje neće dozvoliti da ih bilo ko izmanipuliše, kažu u Trećoj Srbiji.

Mi iz Treće Srbije im stoga jasno poručujemo da im ne pada na pamet da se igraju sa vatrom, zaključuje se u saopštenju.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. pera says:

  Propali politicar, ali svoj interes itekako gleda, sto potvrdjuje i ovaj tekst.

 2. bata says:

  Pritisak eu i amerike , njihove reci izlaze na usta poltrona i dokazanih visegodisnjih srbomrzaca . Canak se trudi da svoju vec zaboravljenu svitu stavi pod medijski reflektor .

 3. krle says:

  A po kom osnovu misli da on ima pravo nekome govoriti da ide kuci, da nam nece Canak dovesti prijatelje, saveznike, premijere, privrednike..???

 4. Spartanac says:

  Kosovo je privremeno okupirana teritorija. Postoje i drugi vidovi saradnje sa RF - kupovina njihovog oružja i obuka naših oficira u nama bratskoj državi, a o mogućnosti izvoza domaćih proizvoda, kao i benefit od toga koji bi nesumnjivo imali, da i ne govorimo. Vratite nam fabrike i izbacite strane banke! Ovo je ukratko odgovor na lupetanje ovog nasilnika, koji nije odgovarao za batinjanje Pavla Lešanovića iz Beograda od strane njegovih majmuna i njega lično!

 5. Miroslava says:

  Staće i njemu neko na rep! Jedino Treća Srbija ima hrabrosti da se suprotstavi ovakvom nečoveku koji promoviše nasilje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *