Трећа Србија: Нападају нас они који су нас ојадили

Трећа Србија: Нападају нас они који су нас ојадили

27 марта 2015

Treca-Srbija-vidovdanКао што је Трећа Србија више дана уназад упозоравала јавност, разне опозиционе странке, попут Демократске странке, али и Лиге социјалдемократа Војводине врше дневну политизацију случаја рационализације броја запослених у ЈКП Информатика у Новом Саду.

Ове странке се такође користе и доказано насилним групама, као што је Антифа, у покушају да дестабилишу ситуацију у граду и да политику из званичних институција преместе на улице.

У свему овоме, идејну и логистичку подршку пружају припадници некадашњег Отпора који су се широм света прославили организовањем наводно ненасилних демонстрација, које су се по правилу и увек претварале у насилне.

Трећа Србија сматра да су болни резови који се у српском друштву врше директна последица политике која је успостављена још 5. октобра 2000. године, после које је у Србији отпуштено и обесправљено више од милион људи и после које су затворене десетине некада успешних фабрика и фирми.

Током свих тих година док су Демократска странка и њени партнери владали, нико није бранио права отпуштених радника, а посебно то није радила Демократска странка, док данас они који су унесрећили овај народ, глуме заштитнике истог.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u