Трећа Србија: Нападају нас они који су нас ојадили

Treća Srbija: Napadaju nas oni koji su nas ojadili

27 marta 2015

Treca-Srbija-vidovdanKao što je Treća Srbija više dana unazad upozoravala javnost, razne opozicione stranke, poput Demokratske stranke, ali i Lige socijaldemokrata Vojvodine vrše dnevnu politizaciju slučaja racionalizacije broja zaposlenih u JKP Informatika u Novom Sadu.

Ove stranke se takođe koriste i dokazano nasilnim grupama, kao što je Antifa, u pokušaju da destabilišu situaciju u gradu i da politiku iz zvaničnih institucija premeste na ulice.

U svemu ovome, idejnu i logističku podršku pružaju pripadnici nekadašnjeg Otpora koji su se širom sveta proslavili organizovanjem navodno nenasilnih demonstracija, koje su se po pravilu i uvek pretvarale u nasilne.

Treća Srbija smatra da su bolni rezovi koji se u srpskom društvu vrše direktna posledica politike koja je uspostavljena još 5. oktobra 2000. godine, posle koje je u Srbiji otpušteno i obespravljeno više od milion ljudi i posle koje su zatvorene desetine nekada uspešnih fabrika i firmi.

Tokom svih tih godina dok su Demokratska stranka i njeni partneri vladali, niko nije branio prava otpuštenih radnika, a posebno to nije radila Demokratska stranka, dok danas oni koji su unesrećili ovaj narod, glume zaštitnike istog.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *