ТРЕЋА СРБИЈА: Подршка одлуци да се не продаје Телеком!

TREĆA SRBIJA: Podrška odluci da se ne prodaje Telekom!

11 decembra 2015

parovic-trecasrbijars 7657Iskazujemo potpunu podršku Vladi Srbije u odluci da se ne prodaje jedno od strateški najvažnijih preduzeća u državi. Telekom je po svim merilima jedno od najprofitabilnijih preduzeća, a ujedno i jedina srpska državna kompanija koja posluje i u Crnoj Gori i Republici Srpskoj, što svakako ima velikog značaja za Srbe koji žive u regionu.

Nemamo sumnje da će sada uslediti frontalni napad raznih interesnih krugova koji će pokušati da ospore potrebu da bilo šta bude u vlasništvu države Srbije. Način na koji će te snage biti organizovane i sinhronizovane nameće potrebu i da svi mi koji se borimo protiv neoliberalnog konceepta ekonomije i koji se zalažemo za veći nivo suverenosti države, takođe pokažemo organizovanost i da iza sebe ostavimo dnevnopolitičke razmirice.

Mi smo kao stranka nedavno Narodnoj skupštini predali nacrt „Deklaracije o zaštiti strateških resursa Srbije“ i na taj način se trudimo da damo sopstveni doprinos očuvanju rasursne baze naše zemlje. Pozivamo i sve druge političke snage da svako u domenu sopstvenih mogućnosti da doprinos ovoj borbi koja traje.

Miroslav Parović, predsednik stranke Treća Srbija

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *