ТРЕЋА СРБИЈА: Тужан дан за Србију

ТРЕЋА СРБИЈА: Тужан дан за Србију

14 марта 2015

Treca-Srbija-vidovdanТрећа Србија изражава најдубље саучешће свим породицама које су доживеле губитак у трагедији приликом пада војног хеликоптера „Ми-17“ који је превозио бебу из Новог Пазара у тешким временским условима. Како је саопштило Министарство одбране у овој трагедији страдало је 7 особа и нема преживелих. Страдали су беба коју су превозили за Београд, четири припадника Војске Србије и два медицинска радника из Новог Пазара.

Морамо истаћи да су припадници Војске Србије показали спремност да се жртвују за сваког грађанина, у овом случају бебе старе пет дана. Својом преданошћу и жртвовањем наша војска је у минулим временима показала да је једна од ретких инститцуија која уз све проблеме и даље покушава своје активност да спроводи колико је то могуће. Некада су све тежње и напори недовољни у раду, јер има услова који су јачи од човека. Овај велики губитак за Србију мора да нам буде опомена да без јаке и опремљене војске не можемо безбедно живети.

Још једном изражавамо најдубље саучешће породицама које су изгубиле своје дете и своје ближње, али и институцијама које су изгубиле своје раднике, пре свега Војсци Србије и Здравственом центру Нови Пазар.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u