ТРЕЋА СРБИЈА: Тужан дан за Србију

TREĆA SRBIJA: Tužan dan za Srbiju

14 marta 2015

Treca-Srbija-vidovdanTreća Srbija izražava najdublje saučešće svim porodicama koje su doživele gubitak u tragediji prilikom pada vojnog helikoptera „Mi-17“ koji je prevozio bebu iz Novog Pazara u teškim vremenskim uslovima. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane u ovoj tragediji stradalo je 7 osoba i nema preživelih. Stradali su beba koju su prevozili za Beograd, četiri pripadnika Vojske Srbije i dva medicinska radnika iz Novog Pazara.

Moramo istaći da su pripadnici Vojske Srbije pokazali spremnost da se žrtvuju za svakog građanina, u ovom slučaju bebe stare pet dana. Svojom predanošću i žrtvovanjem naša vojska je u minulim vremenima pokazala da je jedna od retkih institcuija koja uz sve probleme i dalje pokušava svoje aktivnost da sprovodi koliko je to moguće. Nekada su sve težnje i napori nedovoljni u radu, jer ima uslova koji su jači od čoveka. Ovaj veliki gubitak za Srbiju mora da nam bude opomena da bez jake i opremljene vojske ne možemo bezbedno živeti.

Još jednom izražavamo najdublje saučešće porodicama koje su izgubile svoje dete i svoje bližnje, ali i institucijama koje su izgubile svoje radnike, pre svega Vojsci Srbije i Zdravstvenom centru Novi Pazar.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *