ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА! АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ открили да је ЦИА наговорила Трампа да протера руске дипломате! ИЗА СВЕГА СТОЈИ ЈЕДНА ЖЕНА

TRESE SE AMERIKA! AMERIČKI MEDIJI otkrili da je CIA nagovorila Trampa da protera ruske diplomate! IZA SVEGA STOJI JEDNA ŽENA

17 aprila 2019

Američki list „Njujork tajms“ saznao je iz neimenovanih izvora u američkim specijalnim službama da je šefica CIA Džina Haspel ubedila američkog predsednika Donalda Trampa da protera više desetina ruskih diplomata zbog situacije sa trovanjem Skripaljevih u Solsberiju.

Pako navodi list, Tramp nije imao nameru da proteruje bilo koga nakon incidenta u Solsberiju, kao što je to učinila Velika Britanija, ali je Haspelova uspela da utiče na odluku američkog predsednika.Ona je kao jedan od argumenata navela i da Sergej i Julija nisu bili jedini koji su nastradali u tom incidentu, te je pokazala Trampu fotografije sa decom koji su, navodno, takođe bili otrovani supstancom „novičok“.

Tek nakon toga je Tramp doneo odluku da protera ruske diplomate, dodaje list.

Podsetimo, početkom marta 2018. godine otrovani su bivši ruski obaveštajac Sergej Skripalj i njegova ćerka Julija u britanskom gradu Solsberiju, što je izazvalo međunarodni skandal. London je za taj incident optužio Rusiju, dok je Moskva kategorički odbacila sve optužbe kao neosnovane.

(Sputnjik)

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    Ispred Rusije možete SAMO da kleknete................,po "jogurt"! Ako vam dozvole,naravno!

  2. Bogoljub says:

    Poslednja informacija na temu: odvojeno je oko pola milijarde evra za nevladine organizacije koje će kroz srpske medije lagati kako je zapad divan a Rusija grozna. Svaka akcija protiv nacionalnog osećanja i porodice će biti izvrgavana ruglu i svaka laž ponavljana koliko god treba puta da bi se usvojila kao istina. Mnogo para su dobile aktivistkinje koje su kačile kecelje po spomenicima velikanima srpske istorije, uključujući i spomenik Patrijarhu Pavlu. Narode, čitaj između redova, seme hoće da nam zatru kao što su u bombardovanju prvo biblioteku uništavali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *