ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА – ФОРЕНЗИЧАР ОТКРИО: Епстајн се није обесио, задављен је рукама

ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА – ФОРЕНЗИЧАР ОТКРИО: Епстајн се није обесио, задављен је рукама

18 јануара 2020

Форензички патолог доктор Мајкл Бејден тврди да је Џефри Епстајн, милијардер педофил, највероватније убијен и да се није обесио у својој ћелији затвора на Менхетну.

Доктор Бејден је био један од патолога који су прегледали Епстајново тело. Он тврди да је током прегледа установљено да су му попуцали капилари у очима, што указује на то да је Епстајн највероватније задављен рукама.Он је у шоу-програму „Доктор Оз“ показао и неколико фотографија са обдукције милијардера, чија је смрт покренула лавину теорија завере, јер је Епстајн био близак са бројним утицајним људима међу којима су, између осталих, и Доналд Трамп, Бил Клинтон и британски принц Ендру, преносе „Новости“.

„Врло је необично да узрок смрти прво није био утврђен, да би после био заведен као вешање. У овом случају има превише црвених заставица. Попуцали капилари у очима указују на гушење, а не на вешање. Ако се особа обеси, њене ноге ће помодрети, јер се крв слива у екстремитете“, рекао је он.

KOMENTARI3 коментара

  1. persida says:

    Levom rukom Klintona i desnom rukom Trampa.

  2. Beli Orao says:

    2020/01/18 7:27 AM Ameri to rešavaju na svoj način a da su to uradi Rusija ili Kina sad bi propagandna mašinerija pucala iz svih rorova!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u