ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА – ФОРЕНЗИЧАР ОТКРИО: Епстајн се није обесио, задављен је рукама

TRESE SE AMERIKA – FORENZIČAR OTKRIO: Epstajn se nije obesio, zadavljen je rukama

18 januara 2020

Forenzički patolog doktor Majkl Bejden tvrdi da je Džefri Epstajn, milijarder pedofil, najverovatnije ubijen i da se nije obesio u svojoj ćeliji zatvora na Menhetnu.

Doktor Bejden je bio jedan od patologa koji su pregledali Epstajnovo telo. On tvrdi da je tokom pregleda ustanovljeno da su mu popucali kapilari u očima, što ukazuje na to da je Epstajn najverovatnije zadavljen rukama.On je u šou-programu „Doktor Oz“ pokazao i nekoliko fotografija sa obdukcije milijardera, čija je smrt pokrenula lavinu teorija zavere, jer je Epstajn bio blizak sa brojnim uticajnim ljudima među kojima su, između ostalih, i Donald Tramp, Bil Klinton i britanski princ Endru, prenose „Novosti“.

„Vrlo je neobično da uzrok smrti prvo nije bio utvrđen, da bi posle bio zaveden kao vešanje. U ovom slučaju ima previše crvenih zastavica. Popucali kapilari u očima ukazuju na gušenje, a ne na vešanje. Ako se osoba obesi, njene noge će pomodreti, jer se krv sliva u ekstremitete“, rekao je on.

KOMENTARI3 komentara

  1. Ivke says:

    To smo svi znali

  2. persida says:

    Levom rukom Klintona i desnom rukom Trampa.

  3. Beli Orao says:

    2020/01/18 7:27 AM Ameri to rešavaju na svoj način a da su to uradi Rusija ili Kina sad bi propagandna mašinerija pucala iz svih rorova!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *