ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА ПОСЛЕ ТВРДЊИ: ФБИ спрема ликвидацију ТРАМПА

ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА ПОСЛЕ ТВРДЊИ: ФБИ спрема ликвидацију ТРАМПА

22 маја 2024

„Министарство правде САД и ФБИ планирали су да убију” бившег председника САД Доналда Трампа!“. Ову изјаву је, како преноси „Медиаите“, на друштвеним мрежама објавила конгресменка Марџори Тејлор Грин.

Раније је и сам Трамп, у позадини суђења у Њујорку, на својој друштвеној мрежи „Трутх Социал“, како истиче публикација, изјавио да је Министарство правде „дало ФБИ-ју право да користи смртоносну силу“, током претреса резиденције Мар-а-Лаго бившег америчког председника у августу 2022-ге.Тада је ФБИ током претреса, пронашао кутије владиних докумената које је Трамп понео са собом, након што је напустио председничку функцију. Међутим, бивши председник није био присутан у Мар-а-Лагу током претреса. Трамп је оптужен за свесно скривање поверљивих докумената, али се изјаснио да није крив.

Гринова је сагласна са овом оптужбом Трампа, рекавши да Бајденова администрација покушава да убије бившег председника. Конгресменка је чак приписала себи заслуге за то што је управо она обавестила њега о наводној завери.

„Постарала сам се да он зна“, написала је на друштвеним мрежама. „Министарство правде и ФБИ планирали су да убију председника Трампа, и дали су зелено светло за то.

Да ли је то свима јасно?! Шта републиканци намеравају да ураде поводом тога? Покушала сам да сменим председавајућег, који је то одобрио Министарству правде и ФБИ-ју, али су демократе то спречиле.“

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Косовац says:

    Посматрајући ове атентате закључијемо да се опасне ствари се дешавају у дубокој држави новог светског поретка. Очигледно су сорошоиди увидели своју слабост на светском нивоу, па су њихови јеврејски јастребови кренули на примену крајњих мера - убиствима својих виђенијих противника. Могли су и даље да покушавају да реше нагомилане проблеме помоћу правних наука, али су се сорошоиди изгледа уплашили револуције, па су кренули у сечу кнезова. На глобалном нивоу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u