ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА: Пронашли 150 нестале деце, трага се за још 90

TRESE SE AMERIKA: Pronašli 150 nestale dece, traga se za još 90

7 marta 2021

U američkoj saveznoj državi Tenesi od početka godine pronađeno je 150 nestale dece, uzrasta između tri i 17 godina, dok se za 90 i dalje traga.

Velika policijska operacija pod nazivom „Snaga dobrovoljaca“, pokrenuta je posle višemesečne istrage, započete u jesen prošle godine, a deca su pronađena zahvaljujući brzim akcijama sprovedenim u roku od dve nedelje.Kako izveštavaju lokalni mediji, nekoliko osoba je uhapšeno. Za petoro dece se sumnja da su žrtve trgovine ljudima, dok je jedno dete spaseno u sklopu istrage o otmici.

„Nadam se da će ova operacija promeniti smer života 150 mladih ljudi i povesti ih putem mogućnosti koje svako dete zaslužuje“, izjavio je američki maršal Tajres Miler, zadužen za zapadnu oblast Tenesija.

Maršal Deni King iz druge oblasti Tenesija je poručio da se ne sme stati.

„Ne smemo odustati. Neophodna nam je podrška javnosti, medija i svim policijskih službi. Ako ste nešto videli ili znate nešto, recite“, istakao je King.

​Prema rečima direktora istražne službe Tenesija Dejvida Rauša, stotine dece svakog meseca nestane u toj saveznoj državi.

KOMENTARI7 komentara

 1. Kosovac says:

  Ja sam oduvek mislio da Amerikanci jedu živu decu. Sada vidimo zvanično da ih kradu, da li ih jedu, to nije još poznato.

  • persida says:

   Prouci kako se pravi "maco bred", pa ce ti biti jasno da to nisu otkrili Amerikanci. Jevrejski ritualni hleb se pravi sa krvlju zrtvovane hriscanske dece, o cemu ima podosta dokumenata.

   • Kosovac says:

    @ persida, …..Znači ipak Amerikanci jedu živu decu. Verujem ti i ovo rečeno za sorošoidne Jevreje.

 2. I Love persida says:

  Velika je država Tenesi kada svakog meseca nestane po stotinu dece. Amerikanci kada vide kako se deca komotno šetaju sama po Srbiji ne mogu da veruju sopstvenim očima, toliko stado mladih slasnih jaganjaca i srbi ne kradu decu? Kod nas bi sa takvom jednom progresijom za 12 meseci načisto nestao sav natalitet.

 3. Gospodi Pomiluj says:

  "Rodi me majko pa me baci niz reku" valjda su tu pesmu ispevali kada su videli šta se radi u toj obećanoj zemlji. I mi bi da hrlimo tamo, samo ne znam zašto?

 4. Rista says:

  Nema šanse da na jednoj teritoriji poput Tenesija, mesečno nestane od 400 do 500 dece netragom a da u to, direktno ili indirektno nisu umešane i federalna i savezna država. Šerifi su na nivou komandira sreskih milicija u Srbiji pogotovo u Americi i imaju ograničene moći i prostorno i zakonski. Čak i tzv savezni i oblasni šerifi imaju velika ograničenja i moraju da ih poštuju inače će biti smenjeni ili osuđeni. Nema najvećih i najmoćnijih američkih bezbednosnih organizacija a to su FBI i CIJA. Dakle, to su lokalne akcije populističkog karaktera a šerifi i policajci stvarno misle da nešto veliko rade, što je takođe populistička prašina koju vlada Tenesija, pa i Rusije baca narodu u oči a ustvari je učesnik prodaje tenesijanaca i ruske dece. Isto je to i u Srbiji i onda se poneko dete otme od Srpske Francuskinje Mile koja ga je otela od poluuništene majke Srpkinje sa KiM i to se smatra akcijom "zaštite" dece. Nije nego je to samo prašina i to je samo jedno dete. Mili je oduzeto dete koje je otela na KiM i držala ga u svom stanu kao svoje. Jasno je da su Rusija sa jednim medijsko javnim zahtevom za povratak deteta iz Amerike u Rusiju, zatim u Srbiji primer otimanje otetog deteta od Mile i Šerifski pronalazak 150 dece u Tenesiju samo populistička prašina a šerifi, država Rusija i Organizacija za Zaštitu dece u Srbiji su kao dokaz da država nešto radi. Rade, ali to je samo 5% nestale dece. Dakle, to su žrtvovane otmice koje država unapred spremi i organizuje kako bi utešila narod i daje podatke policiji i šerifima ili medijima da ih otkriju i zaspu narod populističkom prašinom. Države Sveta, nemam pojma u kojoj meri, ali ipak učestvuju u prodaji dece i svoga u drugih naroda kao i u prodaji narkotika čak i u svojoj državi i to su posebni i veliki dohoci jedne države. Rusija prodaje decu Amerikancima i svakome ko hoće da im da pare, u saradnji sa državnim vlastima Rusije, deca iz srpskih porodilišta nestaju neznano koliko sa znanjem državnih vlasti Srbije, isto je i u Tenesiju i u celoj Americi. O tim nestancima se uopšte ne piše a ožalošćeni roditelji nemaju nikakve šanse da se oglase u medijima jer su mediji pod kontrolom države. Ovo u Tenesiju je samo 5% otkrivene nestale dece i nije uopšte neki dobar ni rezultat niti znak da je država krenula u neku opširniju akciju. U medijima sveta se nikad ne objavljuju podaci o svim nestalim osobama a pogotovo ne o deci. Trgovina ljudima i drogom je danas jedan od najunosnijih biznisa i sve države sveta ili žmure na te transakcije ili ih same vode. Takav je svet u kojem danas živimo a stvorila ga naša deca koja su na vlasti. Zato se tu ništa bitno ne menja.

 5. Rista says:

  Amerikanci kradu i kupuju i svoju i tuđu decu, jer su bogati, neki zapadnoevropljani jednostavno kupuju decu drugih naroda ili od otmičara, u Srbiji deca nestaju najviše u porodilištu, a Rusija javno prodaje svoju decu preko tzv Humanitarnih organizacija. Verovatno najveći broj nestale dece Sveta su plod rada kriminalnih organizacija koje su toliko moćne da gotovo svaka država žmuri na njihove poslove i u manjoj ili većoj meri sarađuje sa njima. Pošto sam tek sada pročitao komentare, malo sam se razočarao. Ako je neko podmetnuo ovaj tekst u svrhe skretanja pažnje sa nestanka dece iz srpskih porodilišta , onda je uspeo. Zato vam Rista turio istinu od koje ste pobegli čitajući jednostrani tekst sa ciljanim usmerenjem. Ciljana masa ovog puta - Srbi! Kada pročitate jedan tekst koji se ni slučajno ne osvrne na širu sliku događaja i na ceo Svet, a otimanje dece poseduje pre svega takvu široku dimenziju, onda je to tekst sa usmerenim delovanjem. Na vama je da to shvatite i ne zapenite sa ličnim frustracijama zaboravljajući kakva je ta slika u Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *