ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА! Трампов удар на америчке милијардере!

TRESE SE AMERIKA! Trampov udar na američke milijardere!

18 maja 2017

Prema ocenama američke agencije „Blumberg“, ukupno bogatstvo najvećih milijardera iznosi oko 4,9 biliona dolara.

Pet stotina najbogatijih ljudi na svetu izgubilo je oko 35 milijardi dolara nakon pada vrednosti akcija na berzama u SAD i drugim zemljama 17. maja zbog skandala u vezi sa administracijom američkog predsednika Donalda Trampa, javlja „Blumberg“.

Najbogatiji čovek na planeti Bil Gejts izgubio je milijardu dolara, jer su akcije kompanije „Majkrosoft“ pojeftinile za 2 odsto. U ovom trenutku njegova imovina se procenjuje na oko 86,8 milijardi dolara.

Jedan od osnivača kompanije „Fejsbuk“ Mark Cukerberg izgubio je 2 milijarde dolara. Bogatstvo milijardera sada iznosi 62,3 milijarde dolara, dok su akcije „Fejsbuka“ pale za 3,3 odsto.

Džefri Bezos, koji se nalazi na čelu kompanije „Amazon“, osiromašio je za 1,7 milijardi dolara i sada ukupna vrednost njegove imovine iznosi 81,9 milijardi dolara.

(SPUTNIK)

KOMENTARI4 komentara

 1. Dusan says:

  Ma to je veliki poremecaj zaista. Mislim stvarno. Kad bi covek od 100 kilograma izgubio 2 da li bi primetio nedostatak 2 kg. Pazi kako se potresao sto je od 80 milijardi sisao za 1 :D mislim besmisao

 2. Baraba says:

  To su gluposti pa njega su Jevreji doveli na vlast

 3. Vojna I ojdeSe says:

  Ipakje mnogo mnogo izgubljeno... Jad I beda... Gore sakrijte nas of gnjeva Bozhjog...

 4. AJaj says:

  Otkrivenje, glava 18: 15 Trgovci koji se ovim tovarima obogatiše od nje, staće izdaleka od straha mučenja njenog, plačući i jaučući,16 I govoreći: Jaoh! Jaoh! Grade veliki, obučeni u svilu i porfiru i skerlet, i nakićeni zlatom i kamenjem dragim i biserom;17 Jer u jedan čas pogibe toliko bogatstvo! I svi stadoše izdaleka,18 I vikahu, videvši dim gorenja njenog, i govorahu: Ko je bio kao ovaj grad veliki? 19 I baciše prah na glave svoje, i povikaše plačući i ridajući, govoreći: Jaoh! Jaoh! Grade veliki, u kome se obogatiše svi koji imaju lađe na moru od bogatstva njegovog, jer u jedan čas opuste!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *