ТРЕСЕ СЕ РЕГИОН: Иран прогласио Албанију непријатељем! АЛБАНЦИ СЕ ПРАВДАЈУ

TRESE SE REGION: Iran proglasio Albaniju neprijateljem! ALBANCI SE PRAVDAJU

10 januara 2020

Albanski predsednik Ilir Meta izjavio je da Albanija „nije đavolska, već demokratska zemlja koja je stradala u neviđenoj đavolskoj diktaturi“.

I dodao da su „zato ljudska prava za nju svetost“.

Kako je prenela agencija Severne Makedonije MIA, Meta je tako prokomentarisao izjavu iranskog duhovnog vođe Ali Hamneija, koji je Albaniju proglasio za neprijatelja, dodajući da je to „đavolska zemlja koja podržava njihove protivnike“.Meta je poručio da Albanija ostaje čvrsto posvećena podršci SAD i zemljema NATO u borbi protiv međunarodnog terorizma i svega što ugrožava stabilnost i mir u svetu.

Predsednik Albanije je ocenio kao „provokaciju sa opasnim posledicama za stabilnost u regionu“ iranski raketni napad na dve američke vojne baze u Iraku.

„Rakete ispaljene iz Irana na dve iračke vojne baze, u kojima su smeštene američke vojne snage i personal koalicije, provokativni su potez sa opasnim posledicama po region i njegovu stabinost. Iran mora da poštuje međunarodne dogovore, međunarodne zakone i sopstvene obaveze u interesu mira“, ocenio je albanski predsednik Ilir Meta.

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  I tako,relativno,daleko Iran je mnogo dobro informisan o tome da su ŠLIHtari nikogovići.

  • Ivke says:

   Oni su tu i radili i vrsljali po bosni i Kosovu

 2. Miraš says:

  Amerikanci su u Albaniju u bazu Manez kod Tirane evakuisali anti-iransku teroristički grupu Mudžahedin-E-Kan (MEK), oko 3.000 terorista koji su prethodno bili u Iraku. Sada tu bazi Manez zovu i Ašraf 3, po njenom ranijem nazivu na B.I. MEK je osnovan još 1965 godine, ima dugu praksu terorizma, Sadam ih je koristio za svoj rat protiv Irana. Jedno vreme i u SAD su bili evidentirani kao strana teroristička grupa, ali Obama ih je skinuo sa liste terorističkih organizacija 2012 godine. To nije slučajno. MEK je tesno sarađivao sa ISIS-om tokom rata u Siriji i Iraku. Kada su snage ISIS-a izbačene iz Sirije i Iraka, Amerika je ubedila Albaniju da dopusti islamskim teroristima da se priključe svojim saveznicima iz MEK-a u Albaniji. Zatim porodice boraca ISIL-a su stacionirane u zgradama u Tirani, koje su ranije držali članovi MEK-a pre nego što su prebačeni u bazu Manez. Iz svoje baze u Albaniji, MEK-ovi operativci su lako prelazili na Kosovo, na lokaciju naredne ključne vojne baze NATO - u Kamp Bondstil. Sa simpatizerima u Albaniji i na Kosovu, teroristi MEK-a su napadali Šia i Sufi-islamističke instuitucije. Pojedini albanski novinari, koji su maltretirani od albanske vlasti i MEK-a, veruju da Ašraf 3 (Manez) i Kamp Bondstil koriste se za obuku plaćenika MEK i plaćaenika za Bliski Istok, za rat protiv Irana, koji treba da osrtvari nameru SAD i NATO-a da promeni tamošnju vlast. UPOZORENJE ZA NAIVNE. Finansiranje MEK-a čak i ovde u Albaniji vrši i Izrael. Da li to Izrael finansira naše buduće glavoseče? Toliko o izraelskim prijateljima.

 3. Crna Plovdina says:

  Na fotografiji konj,na konju SrBin.

  • Cetnik says:

   Da al konj je albanac, pa ga siptari slave

 4. Cetnik says:

  Ovaj nas nesrecnik predsednik vucic sadi tikve sa tim djavolima.

 5. evrosav says:

  Ilir Meta tvrdi da je albanija demokratska država posvećena vladavini prava? On je lud, on ne zna šta je to vladavina prava. Zato ih Iran lepo definisao, đavolska država kao i sve ostale iz demo kamarile!Hm, Albanija, ustvari Skadarska država

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *