ТРЕСЕ СЕ У ПРИШТИНИ: Рама шокирао ШИПТАРЕ!

TRESE SE U PRIŠTINI: Rama šokirao ŠIPTARE!

19 novembra 2019

Priština je u šoku nakon što su mediji objavili da je albanski premijer Edi Rama na svom Fejsbuk profilu objavio video-zapis u kojem se u jednom trenutku prikazuje mapa na kojoj je tzv. Kosovo u okviru Srbije.

„Premijer Republike Albanije Edi Rama upravo je objavio mapu na kojoj je prikazana republika Kosovo u okviru teritorije Srbije“, prenela je prištinska „Gazeta ekspres“.Rama je uobičajeno svojim Fejsbuk pratiocima poželeo dobro jutro na Fejsbuku, uz video video-zapis koji prikazuje mapu radova i ulaganja u obezbeđivanje 24-časovnog snabdevanja vodom u ruralnim oblastima od, kako je naveo, „severa do juga“ Albanije.

„Ono što brine, kao što možete primetiti, jeste da je teritorija republike Kosovo ostavljena unutar Srbije“, piše „Ekspres“.

Kakve će biti reakcije zvanične Prištine na ovakav potez albanskog premijera za sada nije poznato, ali razilaženja sa Tiranom došla su do izražaja naročito posle nedavnog sastanka o takozvanom „malom Šengenu“, na koji Hašim Tači nije želeo ode.

KOMENTARI4 komentara

 1. zoran says:

  Nebio ja lenj, pa seo i poledao CEOOO video. Slično kao kad je Ilija Čvorović otišao u operu. Na to niste računali, jel'da? Epa, nisam mogao da povežem tvrdnju iz teksta sa videom nikako. Kosovo samo nije prikazano kao deo Albanije. U teksta su vam kratke noge...

  • Cetnik says:

   Bas tako. Neozbiljne novine

 2. petrovgrad says:

  Taj video nisam gledao, ali sam video parolu na demonstracijama u Tirani, na kojoj je pisalo na albanskom Kosovo je Srbija.

 3. Nebeska Srbija says:

  Koliko nasih reci u Albanskom jeziku..koga ne mrzi spot da pogleda.i mesta,pa 80 % je na srbskom..cak se nisu ni trudil8 da promene toponime.Otimaju nam istoriju i prisvajaju..kao i Grci!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *