ТРЕСЕ СЕ У ПРИШТИНИ: Рама шокирао ШИПТАРЕ!

ТРЕСЕ СЕ У ПРИШТИНИ: Рама шокирао ШИПТАРЕ!

19 новембра 2019

Приштина је у шоку након што су медији објавили да је албански премијер Еди Рама на свом Фејсбук профилу објавио видео-запис у којем се у једном тренутку приказује мапа на којој је тзв. Косово у оквиру Србије.

„Премијер Републике Албаније Еди Рама управо је објавио мапу на којој је приказана република Косово у оквиру територије Србије“, пренела је приштинска „Газета експрес“.Рама је уобичајено својим Фејсбук пратиоцима пожелео добро јутро на Фејсбуку, уз видео видео-запис који приказује мапу радова и улагања у обезбеђивање 24-часовног снабдевања водом у руралним областима од, како је навео, „севера до југа“ Албаније.

„Оно што брине, као што можете приметити, јесте да је територија републике Косово остављена унутар Србије“, пише „Експрес“.

Какве ће бити реакције званичне Приштине на овакав потез албанског премијера за сада није познато, али разилажења са Тираном дошла су до изражаја нарочито после недавног састанка о такозваном „малом Шенгену“, на који Хашим Тачи није желео оде.

KOMENTARI4 коментара

  1. zoran says:

    Nebio ja lenj, pa seo i poledao CEOOO video. Slično kao kad je Ilija Čvorović otišao u operu. Na to niste računali, jel'da? Epa, nisam mogao da povežem tvrdnju iz teksta sa videom nikako. Kosovo samo nije prikazano kao deo Albanije. U teksta su vam kratke noge...

  2. petrovgrad says:

    Taj video nisam gledao, ali sam video parolu na demonstracijama u Tirani, na kojoj je pisalo na albanskom Kosovo je Srbija.

  3. Nebeska Srbija says:

    Koliko nasih reci u Albanskom jeziku..koga ne mrzi spot da pogleda.i mesta,pa 80 % je na srbskom..cak se nisu ni trudil8 da promene toponime.Otimaju nam istoriju i prisvajaju..kao i Grci!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u