ТРИ СВЕТСКА РАТА су испланирана још 1871. године! ШТА МИСЛИТЕ, КО СТОЈИ ИЗА СВЕГА?

TRI SVETSKA RATA su isplanirana još 1871. godine! ŠTA MISLITE, KO STOJI IZA SVEGA?

18 januara 2016

masons 4365gAlbert Pajk je 1871. godine poslao pismo Đuzepeu Maciniju o zaveri za izazivanje tri svetska rata radi zauzimanja sveta.

To pismo se nalazilo u biblioteci Britanskog muzeja sve do 1977. godine. Mnogi tvrde da je i danas tamo, ali muzej to negira.

Đuzepe Macini je bio italijanski revolucionar iz sredine 19. veka, ali i direktor Iluminata.

Albert Pajk (istorijska masonska ličnost), bio je Veliki okultni masonski majstor 33. stepena i stvaralac Škotskog masonskog reda.

Ovo je deo pisma koji ukazuje na to da su svetski ratovi bili planirani:

“Cilj Prvog svetskog rata mora biti svrgavanje cara u Rusiji i pretvaranje Rusije u ateistički komunizam. U tome će pomoći britanski i nemački agenti. Na kraju rata, doći će do formiranja komunizma, koji će se koristiti za uništavanje vlasti i slabljenje religija.

Drugi svetski rat će se izazvati korišćenjem razlika između fašista i političkih cionista. Cilj ovog rata mora biti uništenje nacizma i jačanje političkog cionizma do te mere da se formira suverena država Izrael u Palestini.

Tokom Drugog svetskog rata, komunizam u svetu mora postati toliko jak da bi bio u ravnoteži sa hrišćanstvom, koje će biti zadržano do trenutka kada bude bilo potrebno izazvati poslednju društvenu kataklizmu.

Treći svetski rat će se izazvati korišćenjem razlika između političkih cionista i islamskog sveta. U tom ratu mora doći do uništenja islama (arapski svet) i cionizma (Izrael).


U međuvremenu, ostale nacije će se boriti jedne sa drugima do tačke potpunog moralnog, ekonomskog i spiritualnog uništenja. Ojačaće nihilisti i ateisti koji će izazvati društvenu kataklizmu i pokazati moć apsolutnog ateizma i divljaštva.

Tada će izgubljene teističke duše početi da traže novi ideal i postaće prosvetljeni univerzalnom manifestacijom čiste doktrine Lucifera koja će konačno postati poznata javnosti.

Ta manifestacija će nastati iz istovremenog uništenja hrišćanstva i ateizma do kog će dovesti opšti reakcionarski pokret”.

Ko je Albert Pajk

Pajk je rođen 1809. godine u Bostonu, završio je Harvard, a kasnije je kao general služio u južnjačkoj vojsci u američkom građanskom ratu. Tečno je govorio 16 jezika, a bio je veliki komandant masonskog pokreta u SAD sve do svoje smrti 1891. godine. Krajem šezdesetih godina bio je glavni vođa Kju-kluks klana.

Bio je satanista i bavio se okultnim ritualima, prizivajući, kako je pisao, i samog Lucifera. Bio je vođa satanističke grupe poznate pod nazivom Red paladijuma, osnovane u Parizu 1737. godine.

Pajkova desna ruka bio je Švajcarac Fileas Valder, bivši sveštenik, mason i okultista. Pajk je tesno sarađivao i s masonom 33. reda Đuzepeom Macinijem, koji je postao vođa Iluminata 1834. godine, a navodno je inicirao osnivanje mafije 1860. godine.

Engleski državnik lord Palmerston bio je, navodno, još jedan od saradnika Pajka, a njegov čovek u Nemačkoj bio je Oto fon Bizmark, ujedinitelj Nemačke.

(Vebtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Mali says:

    Moc kolektivne-grupne misli i energije...Dajte prestanite vise da pisete i dizete znacaj svakakvim planovima.Djavo im se p sro u plan.Kao sto je vecina za savez sa RF,isto tako ljudska humanost i Boziji potencijal,koji cuti i ceka...nikada nece dozvoliti realizaciju ovakvih nakaradnih planova.Pozitivno misli,pozitivno ce se i desiti.Mi moramo imati svoje pozitivne planove za bolji zivot,i usmeriti nasu misao i energiju u njih! Ne da mislimo i gubimo energiju na ove djavolje planove.

  2. Milutin says:

    Đuzepe Macini je bio italijanski revolucionar iz sredine 19. veka, ali i direktor Iluminata. /////////// mislim da je Mazini bio i idejni vodj Mlade Bosne. aj je bio i tvorac italijanske mafije. //////////// Više toga o masonskoj MLADOJ BOSNI: https://tinyurl.com/zpmmalv

  3. Milutin says:

    Franca Ferdinanda je na smrt osudio Veliki Orijent Francuske. Jos danas mnogi krivicu pripisuju Srbima, ako izuzmemo kolosalne srpske zrtve, hajku i zlocine u BiH ********** Večernje novosti: Britanija i Francuska do današnjeg vremena zataškavaju okolnosti o ubistvu kralja Aleksandra u Marselju ponedeljak, 18. januar 2016. http://www.nspm.rs/hronika/britanija-i-francuska-do-danasnjeg-vremena-zataskavaju-okolnosti-o-ubistvu-kralja-aleksandra-u-marselju.html

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *