ТРИ ЗНАКА ДА КРЕЋЕ КРВАВИ СУКОБ: Руски пуковник најавио да ће Русија заштитити свој народ

TRI ZNAKA DA KREĆE KRVAVI SUKOB: Ruski pukovnik najavio da će Rusija zaštititi svoj narod

12 marta 2021

PRAKTIČNO nema sumnje da se Ukrajina priprema za puni napad na Donbas, kaže vojni stručnjak i bivši pukovnik Viktor Baranec. Stručnjak je govorio o znakovima koji jasno ukazuju na želju Kijeva da pogorša sukob.

Tu svakako spada i prenošenje oklopnih vozila u region, ešaloni koji se i danas kreću u Donbas.Prema rečima stručnjaka, ukrajinski političari su često počeli da govore o tome da će se na samoproglašene DPR i LPR primeniti radikalne mere.

Takođe, među znacima neposredne ofanzive su i češće granatiranje teritorije nepriznatih republika i povećanje učestalosti letova izviđačkih bespilotnih letelica.

Stručnjak kaže da je sada jedina misterija reakcija Rusije na moguće ofanzivne akcije ukrajinskih oružanih snaga.

Veruje da će Ruska Federacija ispuniti obećanje i da će zaštititi stanovnike Donbasa, prenosi discover24.ru.

KOMENTARI8 komentara

 1. šiško says:

  Ludaci iz Vašingtona pujdaju ukrajince da ubijaju sopstveni narod, umesto da se sa tim narodom dogovaraju. Šta ih briga. Šta god da se dešava, njima će biti dobro. Oni vole haos. U njemu oni pljačkaju sve na šta naidju, uključujući i decu i mlade ljude. Samo nek glupaci ratuju, a oni će skupljati kajmak. Medjutim, mislim da im to ovog puta neće uspeti. Čini mi se da će se ovaj eventualni rat završiti pre nego što i počne. Ali živi bili pa videli.

  • Covid GEJts 2 .598 says:

   I ja mislim da ce Rusi uci u Kijev i satrati cionisticko-vatikanske parazite. Najavili su to, samo cekaju da krenu ove kijevske narkomancine.

 2. milorad 5 says:

  Neće oni napasti samo donbas udariće direktno na rusiju.

  • I LOVE says:

   IDE SE NA SRBE PRAOSLAVCE ONDE DESU NEMOCNI DA SE BRANE ONDA SE UDARA NA RUSKU FEDERACIJU SRBI MORAJU BITI MANJINA U SVETU ,,, R O B O V I

 3. milos says:

  Sumnjam

  • 1389 says:

   ...nemoj dva puta reći...

 4. E.Lirsch says:

  Ne se plasite. Sve ce vas "svemudri" odbrani... U Radakovom krivaku.

 5. Gagi says:

  Veliki deo naroda u Donbasu kao i na Krimu je Srpskog porekla, tamo su otisli sa II seobom. Ima sve lepo objasnjeno u Wikipediji. XX vek je ocigledno cistiliste Srba gde god se nalazili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *