Trinaestogodišnjak ubio roditelje i dve babe, pa mirno otišao u školu

Trinaestogodišnjak ubio roditelje i dve babe, pa mirno otišao u školu

7 avgusta 2013

dete ubica4Trinaestogodšinji dečak iz Brazila ubio je prekjuče svoje roditelje koji su oboje bili policajci, a takođe i svoju babu i baba-tetku, a zatim proveo ceo dan u školi pre nego što je izvršio samoubistvo!

Policija veruje da je Marselo Peseđini (13) pucao svakoj žrtvi u glavu pištoljem kalibra 10mm, rano ujutro u ponedeljak, u kući gde su živeli u Sao Paolu, pre nego što je uhvatio prevoz za školu zajedno sa prijateljem.

Njegov otac, Luiz Peseđini (40) policijski narednik sa 19 godina službe, pronađen je mrtav u krevetu. Njegova majka, Andreja Peseđini (30), koja je služila u vojnoj policiji 16 godina, pronađena je na kolenima u spavaćoj sobi.

Njegova baba, Benedita de Oliveira Bovo (65) i baba-tetka Bernadet Oliveira da Silva (55), koji su živeli u različitim delovima kuće, obe su ubijene u krevetu.

Tinejdžer je pronađen mrtav, upucan službenim pištoljem njegovog oca koji je pronađen pored njegovog tela.

Drugi pištolj, kalibra 8mm, nađen je unutar ranca koji je dečak nosio u školu.

Ispostavilo se da je tinejdžer bio inspirisan ozloglašenim ubistvom iz Amitvila 1974. godine, kada je čovek ubio svoje roditelje, dva brata i dve sestre u njihovom domu u Amitvilu, na Long Ajlandu u Njujorku. Svi su pronađeni mrtvi u svojim krevetima.

Peseđini je 9. decembra 2012. godine na svojoj stranici na Fejsbuku podelio poznatu sliku povezanu sa slučajem iz Amitvila.

Zanimljivo da ga je sigurnosna kamera postavljena u blizini, snimila kako, nakon izvršenog zločina, „opušteno“ odlazi u školu.

„Sve ukazuje na to da je Marselo ubio svoje roditelje i rođake“, rekao je na konferenciji za štampu Itagiba Franko iz odeljenja za ubistva policija sao Paola.

Franko je kazao da je Peseđini rekao drugaru da želi da ubije svoje roditelje i da postane plaćeni ubica.

„Uvek mi je pričao da želi da postane plaćeni ubica. Planirao je da ubije roditelje tokom noći, tako da to niko ne primeti i pobegne autom svojih roditelja i živina nekom napuštenom mestu“, navela je policija reči njegovog neimenovanog druga.

Šef policije Sao Paola Benedito Roberto Meira rekao je da nema znakova da je neko provalio u kuću i odbacio mogućnost da bi ubistvo moglo biti akt osvete neke kriminalne grupe protiv dečakovih roditelja.

Zabrinjava to što je tinejdžer bio inspirisan zločinom iz Amitvila. Tada je 13. novembra 1974. godine, Ronald DeFeo Junior ubio svoje roditelje i četvoro braće i sestara.

Kasnije su se pojavile priče da su se u toj kući dešavali natprirodni fenomeni, odnosno da je kuća u kojoj je izvršen zločin zaposednuta.

(Pressrs.ba – Banja Luka)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *