Tuča odbornika SPO, glavom polomio nos sekretaru stranke

Tuča odbornika SPO, glavom polomio nos sekretaru stranke

11 jula 2013

SPOBranislav U. (63) iz Kostolca, sekretar Gradskog odbora SPO u Požarevcu, zadobio je teške telesne povrede u tuči sa stranačkim kolegom i odbornikom Petrom M. (43) iz Kostolca, predsednikom gradskog odbora za energetiku. Do ove tuče došlo je 28. juna, prilikom proslave Vidovdana, stranačke slave Srpskog pokreta obnove.

“Do ovog incidenta došlo je u stranačkim prostorijama Srpskog pokreta obnove, u Drinskoj ulici u Požarevcu, nešto pre 17 sati. Tada je izbila svađa između Branislava U. i Petra M, koji su od ranije imali neraščišćene odnose. Nakon svađe, Petar je fizički nasrnuo na Branislava i glavom ga udario u predelu nosa, da bi ga, nakon izlaska iz stranačkih prostorija, nogom udario u stomak i grudi“, saopštila je požarevačka policija.

Od strane dežurnog lekara Opšte bolnice u Požarevcu, Branislavu U. konstatovane su teške telesne povrede u vidu preloma nosa i kontuzije grudnog koša. Policija je protiv obojice podnela prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, dok će Osnovno javno tužilaštvo protiv Petra M. podneti krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja i zbog nanošenja teških telesnih povreda.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *