Turci izboli Britanca, jer je poljubio Turkinju

Turci izboli Britanca, jer je poljubio Turkinju

29 juna 2013

NožBritanca Dvejna Vorda (17) iz Midlzbroa u Klivlendu brutalno je u Marmarisu u Turskoj 17 puta nožem izbola grupa Turaka, samo zato što je mladić bio u društvu jedne Turkinje i ljubio se s njom. Posle toga oni su nesrećnog tinejdžera išutirali, skinuli golog i ostavili usred noći u bašti kvarta Tepe da iskrvari, zbog čega se sada u bolnici bori za život.

Dvejn je bio na odmoru u Marmarisu sa svojim bratom Darenom (32) i majkom Doris. Tamo je upoznao jednu devojku i uveče izašao s njom u kafića u takozvanoj Ulici barova. Tamo su se ljubili do kasnih večernjih sati, dok mladić nije krenuo natrag u hotel. Na ulici su odjednom počela da ga prate dvojica mladića, što su zabeležile sigurnosne kamere okolnih lokala i klubova.

Oni su ga u jednom trenutku sustigli, a zatim i napali. Izvadili su noževe i izboli ga u vrat i grudi, a prema kasnijem lekarskom izveštaju, jedan ubod zakačio je i mladićevo srce. Međutim, to razbesnelim Turcima nije bilo dovoljno, već su bacili Dvejna na zemlju, išutirali ga, a zatim i skinuli. Na kraju su ga bacili u žbunje i otišli.

Izmučenog tinejdžera narednog jutra pronašli su bez svesti i u lokvi krvi meštani i pozvali policiju i Hitnu pomoć. U jednom trenutku mladić je došao sebi i rekao organima reda šta mu se dogodilo.

“Bio sam u baru i ljubio se s jednom devojkom. Posle toga sam krenuo kući i samo osetio kako me nešto snažno udara po glavi. Onda se više ničeg ne sećam“ ispričao je Dvejn.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *