ТУРЦИ ОБЈАВИЛИ: Аркан је жив и ратује у Нагорно-Карабаху!

TURCI OBJAVILI: Arkan je živ i ratuje u Nagorno-Karabahu!

6 oktobra 2020

Nakon lažne vesti da se srpski glumac Miloš Biković nalazi na ratištu u Nagorno-Karabahu, na Tviteru je osvanula i slika pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, kao navodnog plaćenika koji ratuje tamo.

Takva vest sa fotografijom Arkana, obrađenom pomoću popularnog filtera za starenje, je objavljena na Tviteru i odmah izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.Lažnu vest o Arkanu koji učestvuje u ratu u Jermeniji objavio je turski sajt derindusunce.org, a čak je pisalo da je došao po žene i decu tamošnjih ratnika.

Tviter objava obrisana je samo sat vremena nakon što je postavljena, prenose mediji.

Željko Ražnatović Arkan umro je 15. Januara 2000. godine nakon što je ranjen u pucnjavi u poznatom beogradskom hotelu.

KOMENTARI20 komentara

 1. petrovgrad says:

  Čuo sam da je bio na koncertu Tome Zdravkovića

  • Avangard-Kinzal says:

   Tzv.bošnjaci, pobegulje od rata u bih sad " hrabro" ratuju protiv Srba njihovim tradicionalnim oružjem- laganjem. Takvi i zaslužuju da žive u turskoj. Nikome ne falite,ni Kusturica ni Salihović ni Osmanović ni pokojnom Meši ni svim ostalim muslimanima koji govore Istinu.

  • Ivke says:

   I Slavko I Mirko su tamo

  • Željko says:

   Mile Dedaković Jastreb legendarni branitelj Vukovara i zapadnog Srijema je na bojišnici na strani Azera!

   • Branko says:

    He he. Jeste. Baš im on treba da ih odbrani, kao što je i Vukovar odbranio.

 2. persida says:

  Licno sam videla Staneta Dolanca kako se bori na strani Jermena. Oruzje mu je doturao Krcun.

 3. 1389 says:

  J.F Kennedy jim šalje oružje, Nikita Hruščov udara cipelom u Ujedinjenim Nacijama, Toše Proeski vodi proteste protiv rata, Vitni Hjuston peva za mir itd... Mogli bi da nabrajamo sve ''žive'' koji pomažu u tom ratu...

 4. test01 says:

  Bosko Buha je u Siriji...

 5. perica mali says:

  Komandante ČeGevara viđen na strani Jermena. Dok recimo HArkan nije umro ali malo čudno miriše. Pa zar se malo borio sa Cecu nego treba i sa taj Nagorno? Nikada se taj nije borio na stranom tržištu jer je i od Cecinih diskova jako lepo živeo na domaćem. I to će biti sve u redu dok ne ustane Čiča Draža za Kralja i Otadžbinu, e onda će da bude krkljanac.

 6. Rista says:

  Ja sam se obradovao ma ko bijo Arkan. Jeste, žive je! I ratuje u Jermeniji protiv Turaka. Malo će i da zaradi, ali on uvek zarađuje i ratuje. Jeste živ, časna reč. Neće nikad umreti. U sledećem veku će gusle ispevati pesme o junaku Arkanu. Nema brale, Marko Kraljević će živeti večno ko i Musa a Arkan će im se pridruži pa nek puknu dušmani. Kurir Slavko je već mrtav i generacije rođene posle raspada Jugoslavije verovatno nikad nisu ni čule za njega. I ne moraju. Izmislio ga Tito i nadrikomunjare da vuku zanos Srbe. Baš me obradovala vest tako da sam odma zaboravio šta piše u tekstu. A rekao sam pre nekako da čitam i pamtim samo naslove. Dovoljno. Ono ostalo znam ali nije svrsishodno. Ne možeš da misliš šta ti volja ali nije ni opasno ni pogrešno ako misliš šta hoćeš. Ionako medijske vesti imaju dvostruko dno gotovo redovno. Pre neki dan aj da otvorim taj tekst o Trampu Koroni i da pročitam na brzaka. U bre, zaboravi da je to merička vest od po tone i na dve strane a ja se zaletio i tek na pola, kada sam se već pogubio od silnog ponavljanja jedno te istog, shvatim da nešto tu ne štima...a kad ono, tekst ima pet debelo kucanih strana ko u Bibliji. Pročitaš naslove a ako ima i koji podnaslov i znaš sve. A ostalo je ispiranje mozga. Svi američki medijski članci su sastavljeni slično i davež su koji više ni u klozetu ne možeš čitati. Duži su od klozeta.

  • bilje says:

   TOP KOMENTAR☺

   • Mama je Sine says:

    TOP OD TOPA DAJE TOP. Niste znali da Rista šalje komentare iz zdravstvene ustanove kada mu doktori malo popuste košulju zakopčanu na leđima? Ljubi ga majka!

  • Gagi says:

   Risto, jesi intelektualno zanimljiv, nemoj se zajebavati sa stvarima koje ti nisu poznate. Nije lose laprdanje za ovo i ono,to je cak i interesantno. Koliko bi ti para trebalo da TI organizujes dobrovoljce i odes da ti zvizde zolje oko glave. Ako bi se slucajno vratio ziv posle tog iskustva, verovatno bi rekao da nema para za sve to sto si proziveo. Ne laprdaj o onome o cemu nisi obavesten i upucen, sedi komotno u fotelji i uzuvaj u svojim intelektualnim vratolomijama.Neko drugi ti je to omogucio.

   • Rista says:

    Pa ne mogu da kažem na čega si se naoštrio. To "intelektualno" nisu drugi dali, ako postoji, nego od mame i tate i to oni onako uradili kao i svi drugi roditelji bez puno razmišljanja. Međutim to za laprdanje o nečemu što ja ne poznajem, malo mi nije jasno? Uopšte nije bitmno da li ja poznajem Arkana niti da li je u Jermeniji i da li je živ(a jeste živ, časna reč) A to o zoljama, ima dva odgovora. Šta bi ti rekao ako sam isuviše star da trčkam i eskiviram zolje? I drugo, šta bi ti rekao ako ti ja kažem da sam možda čak i bivše vojno lice? Ali neću da ti kažem. Ovo ti pišem tek da se sledeći put kada ja razgovaram sam sa sobom (što nije čudo za moje godine) i pomalo to podelim sa vama, ne zalećeš. I nemo se zanosiš. Ima ljudi kojima niko drugi nije ništa omogućio. Jedan od takvih sam i ja. Eto, još uvek radim, mada ne kao vojno lice, i nemam nameru da prekinem sve dok mogu da mrdam iako sam godine penzionasanja davno preleteo. Nemo me bre vučeš za jezik. Baš si me iznenadio. Kakav te napad strefio najednom? Pa ja bar nikog ovde niti želim niti volem da vređam. Osim kad me neko jako zapljune. Aj, ti nis jako, ali osetno je da te nešto iz jednog naivnog komentara potpuno izbacilo iz takta.

  • Nebeska Srbija says:

   Uh..iscrpan komentar..nema sta..

 7. Beli Orao says:

  Naravno i sam Murat je u borbama i to na strani Azarbedžana !

 8. Vojna i ojdeSve says:

  Vonzemjani svih 9 vrsta ratuju tamo daleko....

 9. Gagi says:

  Posle "sklanjanja" iz javnosti Komandanta Arkana, mnoge razne pticurine postadose orlovi. Zelim mu dobro zdravlje.

 10. Stanojka says:

  Arkan is alive videla ga baba Vanga...

 11. Crni Roko says:

  Čak i onda kada bude umro Harkan ovi Turci će ga se plašiti jer su ga dobro zapamtili, kao i sve Srbe sa kojima su se mučili 500 godina dok na kraju Vožd Karađorđe, crna mu majka, nije razvalio turke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *