ТУРСКА БРУТАЛНО ОДГОВОРИЛА ГРЧКОЈ: Ако зарате са нама…

TURSKA BRUTALNO ODGOVORILA GRČKOJ: Ako zarate sa nama…

31 oktobra 2018

„Ukoliko Grčka zarati sa Turskom, doživeće katastrofu za tri do četiri sata“, izjavio je savetnik turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, Jigit Bulut.

– To bi bilo kao da se mušica pobije sa džinom – rekao je Bulut za jednu lokalnu televiziju, prenosi „Raša tudej“ (RT).Ranije ovog meseca Turska je kritikovala Atinu zbog odluke da presretu turski istraživački brod vojnom fregatom. Turska Mornarica je tada reagovala i navodno krenula u zaštitu broda, što je dovelo do novog diplomatskog jaza između dve zemlje.

RT navodi da Bulut važi za kontroveznu osobu u turskoj politici. Imenovan je za Erdoganovog savetnika 2013. godine, a potom je postao i glavni ekonomski savetnik.

Bulut je 2015. godine izjavio da je „spreman da umre“ za Erdogana.

– Imam dva legalna pištolja i skupio sam stotine metaka za nekoliko godina zahvaljujući mojim pravima – rekao je tada Bulut.

KOMENTARI4 komentara

  1. Velika Metla says:

    Članice naci-nato-a se ne krljaju međusobno! Kad bi se zezali! Navijam da se pokomatite međusobno! Kako radili tako i dobili!

  2. M says:

    A nakon Grčke bi na red došao i Balkan,pa ako im se posreći onda i dalje!Ali,problem je što su mnogi s prevelikim zalogajem vremenom slomili zube,iscrpili se i onda propali!Tako da im to nije mudro,ali ako vole(a izgleda da vole opet biti pre-veliki),onda neka i izvole!Danas ovako izolirano vjerovatno ne,ali sutra u nekoj drugoj konstelaciji događaja i snaga-vjerovatno da,pogotovo što neće biti sami na tom pravcu,niti imati puno boljih izbora!Bit će u tom slučaju to nevolja za sve s ovih prostora šireg Balkana,i šire!

  3. Dario says:

    Pa, ne bije boj moćno oružije, već mudra glava i srce u junaka. Možda je vreme da Konstantinopolj ponovo se vrati u zavičaj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *