ТУРСКА У ВЕЛИКОМ РАТУ: Ердоган обећао победу

ТУРСКА У ВЕЛИКОМ РАТУ: Ердоган обећао победу

23 новембра 2021

ТУРСКИ председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да ће „уз Алахову помоћ и подршку турског народа изаћи као победници и из овог економског рата који води његова земља“, јавља Анадолија.– Повећање цена због раста девизног курса не утиче директно на инвестиције, производњу и запошљавање. Конкурентска моћ у девизном курсу доводи до повећања инвестиција, производње и запослености – казао је Ердоган у обраћању новинарима након састанка кабинета у Анкари, главном граду Турске.

Подсетио је да су у протеклом периоду, упркос многим недаћама и препрекама, остварили бројне успехе и победе.

– Као што смо спасили нашу државу из свих замки и недаћа, уз Алахову помоћ и подршку нашег народа изаћи ћемо као победници и из овог рата за економско ослобођење – рекао је Ердоан и додао:

– Нећемо оставити простора онима који изазивају претерана повећања цена користећи раст курса као изговор, све ћемо их поразити – казао је.

Поручио је да ће Турска покушати наставити с напретком као и протекле две деценије.

KOMENTARI2 коментара

  1. Beli Orao says:

    Амери и енглази ти спремају рат иако си у нату, јер желе једног ердогана тотално послушног као што су председници : грчке, бугарске, Румуније, црне горе, чешке, словачке, пољске, нордиских држава, Летоније и братије и сад и Украјине а мијешају карте и за Босну и Херцеговину! Благо нама свима поред оваквих вођа!

    • opet ja says:

      Zaboravio si da u nabrajanju navedeš Vučića, koji Erdogana zove bratom...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u