ТУРСКА У ВЕЛИКОМ РАТУ: Ердоган обећао победу

TURSKA U VELIKOM RATU: Erdogan obećao pobedu

23 novembra 2021

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će „uz Alahovu pomoć i podršku turskog naroda izaći kao pobednici i iz ovog ekonomskog rata koji vodi njegova zemlja“, javlja Anadolija.– Povećanje cena zbog rasta deviznog kursa ne utiče direktno na investicije, proizvodnju i zapošljavanje. Konkurentska moć u deviznom kursu dovodi do povećanja investicija, proizvodnje i zaposlenosti – kazao je Erdogan u obraćanju novinarima nakon sastanka kabineta u Ankari, glavnom gradu Turske.

Podsetio je da su u proteklom periodu, uprkos mnogim nedaćama i preprekama, ostvarili brojne uspehe i pobede.

– Kao što smo spasili našu državu iz svih zamki i nedaća, uz Alahovu pomoć i podršku našeg naroda izaći ćemo kao pobednici i iz ovog rata za ekonomsko oslobođenje – rekao je Erdoan i dodao:

– Nećemo ostaviti prostora onima koji izazivaju preterana povećanja cena koristeći rast kursa kao izgovor, sve ćemo ih poraziti – kazao je.

Poručio je da će Turska pokušati nastaviti s napretkom kao i protekle dve decenije.

KOMENTARI2 komentara

  1. Beli Orao says:

    Ameri i englazi ti spremaju rat iako si u natu, jer žele jednog erdogana totalno poslušnog kao što su predsednici : grčke, bugarske, Rumunije, crne gore, češke, slovačke, poljske, nordiskih država, Letonije i bratije i sad i Ukrajine a miješaju karte i za Bosnu i Hercegovinu! Blago nama svima pored ovakvih vođa!

    • opet ja says:

      Zaboravio si da u nabrajanju navedeš Vučića, koji Erdogana zove bratom...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *