ТУРСКИ ТЕНКОВИ У ВЕЛИКОМ БРОЈУ УШЛИ У СИРИЈУ! Ердоган пркоси Путину!

ТУРСКИ ТЕНКОВИ У ВЕЛИКОМ БРОЈУ УШЛИ У СИРИЈУ! Ердоган пркоси Путину!

23 децембра 2020

Медијски центар Сиријских демократских снага (СДФ) саопштио је у уторак да су „турска војска и њени плаћеници“ појачали нападе на Ајн Ису.

Центар је известио да је то подручје под сталним бомбардовањима и да га прате прелети турских беспилотних летелица, које повремено врше нападе на Сиријске демократске снаге.Наставили су да су „плаћеници“ покренули велики број напада на Ајн Ису, али су се снаге СДФ-а суочиле са њима и одговориле на њихов напад.

Медијски центар је такође указао да су, у раним јутарњим сатима 21. децембра, оно што је описао као „плаћеници“ покушали да нападну село Ал-Мушарифа из више праваца, где су избили жестоки сукоби, током којих је 7 плаћеника убијено и у сукобима су рањена још 3 лица.

Током последњих неколико месеци, турска војска и њени савезнички милитанти појачали су нападе на Ајн Ису, што је навело Сиријске демократске снаге да појачају своје присуство на том подручју и спрече непријатељске трупе да освоје било какву област на северу Раке.

Ајн Иса је стратешки град смештен дуж пута Алепо-Камишли, што је важно подручје над којим турске оружане снаге желе да преузму контролу у наредним месецима.

(Медији)

KOMENTARI2 коментара

  1. persida says:

    Nikome on ne prkosi, nego i on i Putin igraju kako im kazu gazde cionisti.

  2. uddu says:

    U toj Siriji još samo fale pokojni fašistički generali Romel i Fon Pauel da uđu sa svojim fantomskim vojskama i da bombarduju a ovi današnji rusi ne bi ni tada prstom mrdnuli.Bolje bi im bilo da nekako kloniraju i ožive druga Staljina,e taj bi rešio situaciju u Siriji za tri dana.A ovi,današnji ruski globalistički psi,pa oni nisu u stanju ni svoje žene da brane od nasilnika a ne neku državu !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u