ТУРСКУ ЧЕКА ПАКАО: Русија почела да испоручује оружје Курдима!

TURSKU ČEKA PAKAO: Rusija počela da isporučuje oružje Kurdima!

16 marta 2016

N20 3465g5Rusija je po prvi put isporučila oružje iračkim Kurdima.

Reč je o pet PVO topova ZU-23-2 zajedno sa hiljadu granata.

Primopredaja je obavljena u Erbilu, najvećem gradu u iračkom Kurdistanu u prisustvu komandanta kurdske narodne milicije Pešmerga i ruskog generalnog konzula u Iraku Artjoma Grigorjana.

Rusija sve više sarađuje sa Kurdima na Bliskom istoku, a „ovo neće biti poslednja pošiljka oružja, štaviše ovo je samo početak“, jasan je bio Grigorjan.

(RIA novosti-NSPM)

KOMENTARI10 komentara

 1. Goran says:

  od kada je pocela sahovska partija na bliskom istoku , ovo je samo ocekivani potez pijunom koji je odigrala Ruska strana . Koliko su mudri protivnici i kakav ce protupotez odigrati, ostaje da se vidi. Mozda bi im najpametnije bilo da izvrse rokadu u Turskoj, i spase sto se spasit moze , jer jedan krivi potez , i Turske vise nema.

 2. PROTEST NOVI SAD says:

  VELIKI ANTI-NATO PROTEST U NOVOM SADU – 19. marta, SUBOTA u 15 časova na Trgu Slobode ispred spomenika Svetozara Miletića! Srpski sabor Zavetnici nastavlja sa održavanjem anti-NATO protesta širom Srbije! Ne dozvolimo da i dalje ostane na snazi zakon kojim Srbija postaje NATO kolonija! Pozivamo sve građane Novog Sada i Srbije da se zajedno okupimo i pošaljemo jasnu poruku režimu da srpski narod ne želi dalje integracije u NATO vojni savez! http://zavetnici.rs/?p=5006

 3. UROS says:

  Haški tribunal će presudu Šešelju izreći u odsustvu – njegovo lečenje mu odjednom postalo važno http://fakti.org/serbian-point/seselj/haski-tribunal-ce-presudu-seselju-izreci-u-odsustvu-njegovo-lecenje-mu-odjednom-postalo-vazno

 4. PLICISKI SINDIKAT says:

  SINDIKAT POLICIJE: Pozvaćemo na štrajk – TVRDE U OVOM SINDIKATU – 12.000 POLICAJACA – DOBICE OTKAZE – VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=PsjQb3BPCbs Na konferenciji za novinare Nezavisnog policijskog sindikata Srbije izrečen niz uvreda i teških optužbi na račun ministra policije Nebojše Stefanovića i načelnice MUP Biljane Ivković Popović NIZ uvreda i teških optužbi na račun ministra policije Nebojše Stefanovića i načelnice Odeljenja za saradnju sa medijima MUP Biljane Ivković Popović, kao i najava protesta obeležile su konferenciju za medije nereprezentativnog Nezavisnog policijskog sindikata Srbije na temu „Ko sprovodi genocid u policiji“. Prema rečima Momčila Vidojevića, Miloša Jelenkovića i Živka Radovanovića iz NPSS, „moral i motivisanost policajaca na nikad gorem nivou, zbog lošeg odnosa prema zaposlenima“. Ministra Nebojšu Stefanovića ocenili su, između ostalog, kao „najgoreg u istoriji“, a Popovićevu kao „diktatorku koja kontroliše MUP i pakuje afere“.

 5. SRBIN says:

  SARADNJA LISTE DSS – DVERI SA SNS BORKO ILIC SA LISTE DSS – DVERI SETA NOVIM SADOM SA PRINCOM CARLSOM I KAMILOM – OKUPATOROM A TOBOZ SU PROTIV NATO PAKTA U SRBIJI NEMA ZA KOGA DA SE GLASA SVE SAMI IZDAJNICI I PREVARANTI,A DVERI SU GRDNO POGRESILE STVARANJEKOLICIJE SA DSS A DSS JE VUCICEVA FILIJALA POGLEDAJTE FOTO – http://www.021.rs/images/uploads/princ_i_vucevic.jpg

 6. SRBIN says:

  DSS JE PREVARA SARADJUJU SA SNS ALEKSANDRA VUCICA SVI IZ DSS PODRZAVAJU ZESTOKO ULAZAK SRBIJE U NATO TO JE STRANKA PREVARANATA I DVERI SU SA NJIMA PROPALE.

 7. kosovac says:

  SRBIN, Dveri su satanistička stranka zato što je njihov logo 3 šestice. Inače oni srbuju da se Vlasi ne sete. Izgleda da je onaj „UROS“ njihov zato što srbuje gore nego reklame na televiziji.

 8. I_ja_sam_Srbin says:

  Izvini SRBIN-e odakle ti sve te info daj da i mi procitamo molim te. Daj sibni nam link kako ne bi ostali ovce. Sramote me znas.

 9. I_ja_sam_Srbin says:

  A kosovac daj tu sliku sa tim sesticama molim te da vidim. Ja slabo umem da koristim ovaj internet nisam ko ti vican da sve nadjem svuda budem i sve vidim. Daj link ili sliku da progledamo....

 10. kosovac says:

  I_ja_sam_Srbin, Ne treba da se praviš nevešt, a ne treba ti ni slika. Pogledaj logo „Dveri“, pa iz tih krugova pokušaj da izvučeš šestice 3 komada. Neke šestice će biti zaokrenute ili izokrenute, ali to je da se Vlasi ne sete ili da se neko pravi budala ili ćorav. Čestitam ako si Srbin, zato što „Lepo je biti Srbin, ali je teško“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *